Haberler

Yaman, belediyeden istediği salıncağa kavuştu

Güncelleme:

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak Dünya Barış Parkı'na salıncak isteyen 12 yaşındaki Yaman Deniz'in isteğini kırmadı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak Dünya Barış Parkı'na salıncak isteyen 12 yaşındaki Yaman Deniz'in isteğini kırmadı. Ekipler Yaman'ın istediği salıncağı parka kurarken, Yaman da Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir talep geldi. 12 yaşındaki Yaman Dünya Barış Parkı'nda yer alan ve ekipler tarafından düzenleme sebebiyle farklı bir bölgeye kaldırılan salıncağın yeniden aynı yerine konulmasını istedi. Sadece o salıncakta ayaklarının yere değmediğini söyleyen Yaman, kendisi ve arkadaşları için o bölgede yer alan ve kaldırılan salıncağın tekrar aynı bölgeye konulmasını talep etti. Başkan Akpolat da Yaman'ın bu isteğini göz ardı etmeyerek ekiplere talimat verdi. Beşiktaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgeye Yaman'ın istediği gibi yüksek bir salıncağı yeniden kurdu. Yaman da ekipler çalışma gerçekleştirirken parka davet edildi ve ekiplerin salıncağı kurma çalışmalarına bizzat şahit oldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a isteğini geri çevirmediği için teşekkür eden Yaman Deniz, süreci şu şekilde anlattı. "Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a parkımızda salıncak olmadığını dile getirdim. Sonra beni buraya çağırdılar ve istediğim salıncağı kuracaklarını söylediler. Şu anda işte o bölgedeyiz. Mesajıma döndükleri için çok şaşırdım, açıkçası beklemiyordum böyle bir şey. 25 bin takipçisinden beni seçti ben şaşırdım yani. Beşiktaş Belediyesi'ne ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a çok teşekkür ediyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Yaman Deniz'in yeni salıncağına bindiği görüntüleri paylaştı ve duygularını şu sözlerle dile getirdi:  "Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince Beşiktaş'taki çocuklarımızın dileklerini gerçekleştiriyor, hayatlarını güzelleştiriyoruz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Sosyal Medya Rıza Akpolat Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title