Haberler

Joost Lagendijk, Kayınpederinin Cenazesinde Saf Tuttu

Güncelleme:

Türkiye-AB Karma Parlemento Komisyonu'nun eski Eş Başkanı Joost Lagendijk, kayınpederinin cenaze namazında saf tutup taziyeleri kabul etti.

Yalova'da bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı yapan ve önceki gün yaşamını yitiren Nusret Sungur, bugün toprağa verildi. Sungur için yapılan cenaze törenine damadı olan Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nun eski Eş Başkanı Joost Lagendijk de katıldı. Lagendijik, cenaze namazında saf tuttu.

87 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yalova'da 12 Eylül öncesi Belediye Başkan Yardımcılığı ve CHP İlçe Başkanlığı yapan Nusret Sungur, geçen perşembe günü 87 yaşında yaşamını yitirdi. Sungur için bugün Güneyköy'de cenaze töreni düzenlendi.

LAGENDİJK DE CENAZEDE SAF TUTTU

Cenaze törenine Nusret Sungur'un ailesi, gazeteci olan kız Nevin Sungur ile evli olan Türkiye-AB Karma Parlemento Komisyonu'nun eski Eş Başkanı Joost Lagendijk, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova'nın CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman, partilerin il başkanları ile yakınları katıldı. Eşini acılı gününde yalnız bırakmayan Hollandalı Joost Lagendijk, kayınpederinin cenaze namazında saf tutup taziyeleri kabul etti.

KÖY MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Nusret Sungur'un cenazesi Güneyköy Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Joost Lagendijk Türkiye Yalova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title