Haberler

Yalıkavak Yelken Kulübü Yaz Kursları Başladı

Güncelleme:

Yalıkavak Yelken Kulübü, yaz yelken, windsörf, optimist ve lazer kursları başladı.

Yalıkavak Yelken Kulübü Küdür Mevkiindeki binasından düzenlen eğitimler Temmuz ayı başı itibarıyla başladı. Yelken Eğitmeni Erkan Yıldırım tarafından verilen eğitimlere gençler yoğun ilgi gösterdi.

Yalıkavak Yelken Kulübü Başkanı Osman Gökmen kursların yaz sonuna kadar devam edeceğini ifade ederek, "Yelken, windsörf, optimist ve lazer kurslarımız başladı. Şu anda otuz lisanslı sporcumuz var hedefimiz bu yaz devam eden eğitimlerin ardından bu sayıyı elliye çıkartmak. Kurslarımız hafta içi her gün tam gün olarak devam ediyor. 6 yaşından büyük herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Bizlere destek veren Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan üç tarafı denizlerle çevrili Bodrum Yarımadası'nda su sporlarının önemli olduğunu vurgulayarak " Bizler Yalıkavak'ta ulusal ve uluslararası yelken organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Üç tarafı denizlerle çevrili yarımadamızda su sporları oldukça önemli. Bizler bu eğitimlere ve organizasyonlara elimizden geldiğince destek veriyoruz. Kurslarımıza katılan gençlerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Saruhan Erkan Yıldırım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title