Haberler

Hayatını Kaybeden Ünlü Oyuncu Yalçın Menteş'in Doktorundan İlk Açıklama

Güncelleme:

2 haftadır yoğun bakımda olan ve dün akşam hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yalçın Menteş'in doktorundan ilk açıklama geldi.

Ağır şeker hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilen ve 2 hafta önce fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Yalçın Menteş, hayatını kaybetti.Göztepe'de Özel Çağıner Hastanesi'nde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yalçın Menteş ile ilgili doktoru açıklama yaptı.

YAPILAN BÜTÜN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Uzman Dr Kardiyolog Ferit Tanju Ulufer yaptığı açıklamada "Yapılan bütün müdahalelere rağmen 20.40'ta kardiyojenik şokla maalesef kaybettik" dedi.

Hayatını Kaybeden Ünlü Oyuncu Yalçın Menteş'in Doktorundan İlk Açıklama

"KARDİYOJENİK ŞOKLAHASTAMIZI KAYBETTİK"

Ulufer hastanedeki odasında basın mensuplarına yaptığı açıklama şunları söyledi; " Yalçın Menteş 10 gündür hastanemiz yoğun bakımda devamlı kontrol işlemi altında, tıbbi takip altındaydı. Akciğer kanseri üzerine ilave olmuş zatüre nedeniyle yoğun bakımımıza getirilmişti. Solunum güçlüğü mevcuttu. Geldiği günlerde kalp ve dolaşım sistemi normal şartlardaydı. Ancak son günlerde ortam daha değişti. Birkaç kere solunum aygıtından ayırt etmek, kendi solunumuna ortam sağlama için müdahale edilse de bu mümkün olamadı. Tekrar cihazla solunum gerçekleşti. Dün tansiyonda düşme başladı. Ritim bozuklukları başladı. Bunların tedavisini yaptık ancak akşama doğru tansiyon 8'lere düşmeye başladı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen 20.40'ta kardiyojenik şokla maalesef kaybettik"

Hayatını Kaybeden Ünlü Oyuncu Yalçın Menteş'in Doktorundan İlk Açıklama

Hayatını Kaybeden Ünlü Oyuncu Yalçın Menteş'in Doktorundan İlk Açıklama

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Menteş Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (16)

kemalist:

IŞIKLAR İÇİNDE UYU

20
22
yanıtYanıtla
:

HANGİ IŞIK. . FLORESAN MI. LÜKÜZ MÜ. . . JENERATÖR MÜ. . . LAMBA MI AY IŞIĞI OLMASIN YOKSA. .

yanıt58
yanıt12
YAMANOĞLU:

İlk cevaba bütün fikriyatımla onay veriyorum. İşin suyunu çıkarırcasına veya modernlik sevdasına ışıklarda uyusun dileğindeler ileri görüşlü Müselmanlar. . . Yahu dinimizde bu kavram veya terim NUR olarak ifade edilir ve çok özel anlam ifade eder. Ne demek ışıklar içinde uyusun. . . ? Yak bi çıra veye çakmak koy mezar taşına. . . . Hasbünallahü ve nimel vekil. . . . . . . . . . . . .

yanıt2
yanıt3
GÜLTEPELİ:

KEMALİST sizler ışıklar içinde uyuyun bizlerde nur içinde uyuruz inşallah.

yanıt0
yanıt1
Hakkı Dayı:

yalçın öbür tarafa ne götürdü bilen varmı.

1
27
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ALLAH RAHMET EYLESİN.

26
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Güzel günlerdi. Oyunculuk yaptığı dönemler. Teşekkürler.

21
1
yanıtYanıtla
nurcan:

allah rahmet eylesin çook üzüldüm :(((

17
1
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Önce gani gani rahmet diliyorum ailesine sabırlar diliyorum bazı yorumlara bakıyorumda üzülüyorum rabbimle kul arasına kimse giremez kötü yorum yapanlar önce kendinize bir bakın sevmiyorsan yorumda yapma

16
1
yanıtYanıtla
Fa:

Adam kanser olmuş şekerden ayağı kesilmiş baya çekmiş belki gunahlarina kefaret olmuştur kim bilir. Allah rahmet eylesin

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title