Haberler

Vodafone Arena'da İlk Antrenman

Vodafone Arena'da ilk antrenmanAçılış programı açıklandıAli DANAŞİSTANBUL, (DHA)Beşiktaş, resmi açılışının yarın yapılacağı, ilk maçın da Pazartesi akşamı oynanacağı Vodafone Arena Stadı'nda ilk antrenmanını yaptı.

Vodafone Arena'da ilk antrenman

Açılış programı açıklandı

Ali DANAŞİSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş, resmi açılışının yarın yapılacağı, ilk maçın da Pazartesi akşamı oynanacağı Vodafone Arena Stadı'nda ilk antrenmanını yaptı.

Skorboarddaki Evine hoş geldin büyük Beşiktaş yazısı ile karşılanan futbolcuların oldukça heyecanlı ve sevinçli oldukları görüldü. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Rhodolfo haricinde tam kadro yapılan idman 1.5 saat sürdü. Antrenmanı, Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve Siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Bernd Schuster de izledi.

Takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başlayan idman, pas çalışması, kanat ve şut çalışması ile devam etti. Taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada çift kale maçın ardından şut çalışması ile Vodafone Arena'daki ilk idman sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kampa girecek.

AÇILIŞ PROGRAMI AÇIKLANDI

Beşiktaş, Vodafone Arena için yarın yapılacak protokol açılışının detaylarını resmi siteden duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, siyaset dünyasının bir çok ismi ve Divan Kurulu üyelerinin katılımı ile yapılacak açılış 1630'da başlayacak.

Açılış detaylarının yer aldığı açıklama şu şekilde

Stadımızın yapımına destek veren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu açılış töreninde yer alacak. Açılışta çok sayıda davetli de Vodafone Arena'yı ilk kez görmenin heyecanını yaşayacak. Başkanımız Sayın Fikret Orman ve yönetim kurulumuzun ev sahipliğinde, Divan Kurulu Üyelerimizin de yer alacağı açılışta, davetliler saat 15.30'da stadyuma giriş yapmaya başlayacak. Oluşturulan tören alanına saat 16.30 sıralarında geçiş yapılacak ve saat 17.00'de ise Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan'ın teşrifleriyle açılış töreni başlayacak. Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın konuşmasıyla başlayacak olan açılış töreninde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, camiamıza ve ülkemize mesajlarını Vodafone Arena'dan iletecek. Stadımızın video gösteriminin yapılmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan, Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerimizin eşliğinde stadımızı gezecek. Açılış töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bernd Schuster Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title