Haberler

Vekiller, Düşen Arkadaşlarının Arkasından Bakakaldı

Güncelleme:

TBMM'deki İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde yine kavga çıktı. CHP'li Orhan Düzgün, Genel Kurul içindeki merdivenlerden düştü.

Meclis, İç Güvenlik Paketiyle ilgili görüşmelerin üçüncü gününde de tekmeli, yumruklu kavgalara sahne oldu. CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal'ın ittirmesi sonucu, stenografların alt kata geçiş yaptığı merdivenlerden aşağıya düştü.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM"

Baş üstü merdivenlerden bir kat yuvarlanan Düzgün'ün durumu CHP'lilerde paniğe neden oldu. Bazı CHP'liler AK Parti grubuna yüklenirken bazıları da Düzgün'ü düştüğü yerden kurtarmaya çalıştı. Karşılıklı kavga ve yumruklaşmalar 10 dakika kadar sürdü. Parti yöneticilerinin büyük çabasıyla kavga durduruldu. Düzgün'ü korumaya çalışan CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören'in kaşı açıldı. Daha sonra Genel Kurul'dan ayrılmayı reddeden Düzgün'e CHP'li doktor milletvekilleri ilk müdahaleyi yaptı. Revire gitmeyi de kabul etmeyen Düzgün, "Ben iyiyim, burada kalacağım, mücadeleye devam edeceğim" dedi.

ALLAH ÇOCUKLARINA BAĞIŞLADI

Düzgün daha sonra kulise çıkarak hekim milletvekillerinin gözetiminde bir süre dinlendi. Düzgün'e ilk yardım edenlerden CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, "Ben böyle bir şey görmedim. Baş üstü merdivenlerden çakıldı. Allah çocuklarına bağışladı. Dört beşimizi daha oradan aşağı fırlatmaya çalıştılar. Onu engellemek için karşı saldırıya geçtim, birkaç yumruk salladım. Bazılarını da ancak öyle kurtardık" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, CHP grup yöneticilerine gidip geçmiş olsun dileğinde bulunarak gerginliği yatıştırmaya çalıştı.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suat Önal Ak Parti Osmaniye Tokat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (162)

DERİN AĞLAMAZ:

AKP ALLH BELANIZI VERSİN

68
14
yanıtYanıtla
Mert:

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ve MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİZIVANADAN ÇIKMIŞ MECLİSTEKİ AKP ŞİDDETİNE ARTIK SON VERMELİYİZ. MUHALEFET PARTİLERİ ELLERİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMİŞLERDİR. ARTIK BUNDAN BÖYLE GÖREV HALKINDIR. CHP, MHP VE HDP BİR MİLYON İNSANI TOPLAYARAK MECLİS ÖNÜNE YIĞMANIZ GEREKİR. İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN.

15
10
yanıtYanıtla
süloMobil-ANDROID:

CHP devlete karşı gösteri yapamaycak milleti mallarına zarar veremeyeceği için ayak diriyor....

20
3
yanıtYanıtla
süloMobil-ANDROID:

iç güvenlik paketine EVET Türkiye'yi savaş yerine çevirmek isteyenlere HAYIR

19
4
yanıtYanıtla
kürt:

allahtan oyumu akp vermiyorum yoksa vicdan azabından ölürdüm

15
7
yanıtYanıtla
aaa:

Davutoğlu diyor ki mhp ve hdp aynı düşünüyorsa biz doğru yoldayız. Esas sormalı ona bu kadar zıt düşünceler bile sizin bu despot fikrinize karşı birleşiyorsa vardır bir yanlışınız. Neden hiç bir yasayı danışmadan düzgün anlatmadan zorla biz sayıca üstünüz diye çıkarma derdindesiniz. . . Sandık sandık diyip duruyorsunuz. . . bir kişinin fikrini herkese dayatıyorsunuz. . referandum yapın o zaman. . .

14
6
yanıtYanıtla
Murat:

İyi düşene bi tekme atmamışlar akp zihniyetinden o beklenir çünkü

14
6
yanıtYanıtla
talat:

chpliler biliyorki dusen mevkidaslari kendi caresine bakar cunku boyle olaylari surekli yasiyorlar hergun ice ice yerlerde surunmekten aliskinlar

15
5
yanıtYanıtla
doğrusu bu:

chp ve MHP vatan haini, din düşmanı iki partidir siyasetleri tutarlıdır ne yapmak istediklerini bilerek yapıyorlar. mhp chpve hdp''den çok tehlikelidir inançlı Müslümanların oyunu alıp din düşmanı vatan hainleriyle ortaklık yapıyor.

6
12
yanıtYanıtla
hasan sermet:

arkadaşlar çıkacak olan yasa ülkeyi bir kaosa sürükleyecek cinsten. bugün akp iktidar da yarın başka bir parti , ama çıkan yasa ile birlikte bizi yönetenleri eleştirme hakkımız , yanlışa yanlış deme hakkımız bile kalmayacak. polis istediğini istediği şekilde göz altına alabilecek ve öldürebilecekte. bu yasa ülkemizi kaosa götürür. insanlar düşüncesinden dolayı bile gözaltına alınacak. bugün akp iktidar işine geliyor yarın bir başkası iktidara gelir olan halka olur. bu yasayı iyi araştırın ona göre yorum yapın.

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title