Haberler

Vatandaşın otopark isyanına Vali Gül'den 2 kelimelik yanıt! Hem İBB'ye hem emniyete ihbarda bulundu

Güncelleme:

İstanbul Valisi Davut Gül, Arkeoloji Müzesi'nin yanında park edilmiş otomobilleri çeken bir vatandaşın "Burası otopark mı?" sorusuna; "Otopark değil" yanıtını verdi. Gül paylaşımına hem İBB'yi hem de Emniyet'i etiketledi.

Arkeoloji Müzesi'nin yanındaki sokakta yer alan otomobilleri çeken bir vatandaş, İstanbul Valisi Davut Gül'e "Burası otopark mı?" sorusunu yöneltti. Bu paylaşımı alıntılayan Gül ise İBB ve Emniyet'i etiketleyerek "Otopark değil…" ifadelerini kullandı.

VATANDAİ FOTOĞRAFI PAYLAŞIP VALİ GÜL'E SESLENDİ

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin araç trafiğine kapalı olan sokağında birçok otomobil park halinde görüntülendi. O kareyi sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, "Sayın valim @gul_davut İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin yanı otopark mı acaba? Gelen yabancı turistler tarihi eser yerine araçları görüyorlar." ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımı alıntılayan Gül ise ihbar amaçlı İBB ve Emniyet Müdürlüğü'nü etiketleyerek "Otopark değil…" yanıtını verdi.

Vatandaşın otopark isyanına Vali Gül'den 2 kelimelik yanıt! Hem İBB'ye hem emniyete ihbarda bulundu

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Davut Gül İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sade vatandaş:

ne yazıkki bu görüntüler istanbulun her yanı öyle ÖZELLİKLE SARAÇHANEDEN İTFAİYEYE GİDEN YOLDAKİ PARKIN KALDIRIMLARI SERVİS VE İŞ ARAÇLARININ İŞGALİ ALTINDA KURALSIZLIK HAD SAFHADA BUNU İBB NİN TRAFİK KAMERALARINI AÇIP GÖREBİLİRSİNİZ

83
0
yanıtYanıtla
Ahmet Develioğlu:

Sadece o bölgeye araba park edilmez bir süreliğine diğer arka sokağa git yine aynı görüntüleri görürsün. Bu ülkede hiçbir şey değişmez.

21
0
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Türkiye de araç park edilmemesi gereken yere uyarıcı levha koymayacaklar levhayı kimse takmıyor. fiziksel engel koyacaklar. Bugün İstanbul'da Motokuryeler bile trafik olunca çocukların ailelerin arasından yaya kaldırımını kullanıyorlar.

14
1
yanıtYanıtla
Dilek Y.:

Çünkü İstanbul da otopark eksikliği var.Yetmiyor.Belediyenin otoparkları hep dolu,sıra gelmiyor.Diğer otoparklarda çok pahalı.Yabancı turistler rahat etsin ama belediye de otoparklari çoğaltsın,her binanın altı otopark olacaktı o da yalan oldu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title