Haberler

Van'da 88 kilo kaçak altın yakalandı

Güncelleme:

Van'da düzenlenen Ayar-2 Operasyonu'nda 88 kilogram yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildi. 1 şüphelinin yakalandığı operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen Ayar-2 Operasyonu hakkında bilgi verdi. Yabancı menşeli kaçak külçe altınların ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken Bakan Yerlikaya, milletin destek ve dualarıyla kaçakçılara göz açtırmayacaklarını vurguladı.

"PİYASA DEĞERİ 215 MİLYON TL"

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kaçakçılığa karşı Van Cumhuriyet Başsavcılığı ve il emniyet müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen operasyonda Edremit ilçesinde bir araçtaki aramada, gizlenmiş halde her biri 1 kilogram ağırlığında 88 adet 24 ayar altın ele geçirildiğini belirtti.

Yerlikaya, piyasa değeri yaklaşık 215 milyon lira olan kaçak külçe altınlara el konulduğunu bildirirken "Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz. Milletimizin destek ve dualarıyla onlara da göz açtırmayacağız." ifadelerini kullandı.

Van'da 88 kilo kaçak altın yakalandı

Van'da 88 kilo kaçak altın yakalandı

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanı Van Güvenlik Suç Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Altay Bozkurt:

SEVINDIM, INSALLAH DEVLET HAZINESINE GIREN BU 215 MILYON TL, VATANDASIN HAYRINA KULLANILIR. MESELA EVSIZ BARKSIZ FAKIR DUL VE COCUKLU MUHTAC AILELER ICIN !!VE ÖKSÜZ YAVRULAR ICIN!!

193
32
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Vatandasin hayrina kullanilmayacak altinlarin yeri coktan belirlendi hic umut etme birilerin cebine inecek acsba kimin helal olsun ben hakkimi helal ediyorum cünki bu millete haktir niye millete versin

yanıt87
yanıt58
Özkan Bulut:

Kime diyorsun onun yeri hazırdır rahat ol fakir fukara yi boşver onlara makarna Yeter

yanıt107
yanıt45
Altay Bozkurt:

MILLETE VERSIN DEMEDIM!!! YAZDIGIMI NERENLE OKUDUN ?????

yanıt14
yanıt8
selin çağlar:

Seçim propogandası için harcanmasınmı!

yanıt17
yanıt7
Sefer Aydın:

Çok isterdik ama....

yanıt7
yanıt2
BirVarmışBirYokmuş:

Hazineye verin.

178
12
yanıtYanıtla
Cansu Soykan:

Adamın zararını düşünemiyorum. Hapis cezasından çok, maddi zararı yıkacak onu.

103
7
yanıtYanıtla
Dua:

:)))

yanıt10
yanıt2
Sefer Aydın:

onlara dokunmaz. geride çok vardır ondan.

yanıt8
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title