Haberler

Valisi Altıparmak - Şehit Başsavcı Alper'in Ölümüyle Ilgili Soruşturma

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin trafik kazasında hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmayla ilgili "Binde bir değil milyonda bir ihtimal dahi olsa herhangi bir acaba, suikast olabilir mi?

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin trafik kazasında hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmayla ilgili "Binde bir değil milyonda bir ihtimal dahi olsa herhangi bir acaba, suikast olabilir mi? Bunu sonuna kadar araştıracağımızı herkesin bilmesi lazım." dedi.

Altıparmak, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini ziyaret ederek, başkan Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi alan Altıparmak, yaptığı açıklamada, görev yaptığı diğer illerdeki gibi Denizli'de de trafik sorununa çözüm üretmek için Kent Trafik Platformu adıyla bir platform kurduklarını, kazaların yoğun yaşandığı yerlerin tespit edilerek çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Altıparmak Mustafa Alper Denizli Politika Güncel Haberler

title