Haberler

Vali Yaman Sındırgı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ilçe ziyaretleri kapsamında ilçemize geldi. Sındırgı Kaymakamlığındaki karşılama törenine Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, Daire Amirleri karşıladı.

Kaymakam Ercan Ateş'in ilçede bulunmaması nedeniyle Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan vekalet etti. Sındırgı Kaymakamlığında ilçe hakkında bilgi alan Vali Yaman, daha sonra Sındırgı Belediyesini ziyaret etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Başkan yardımcısı Emin Uygar Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Amirleri tarafından karşılandı. Başkan Yavaş makamında Vali Yaman'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yavaş yeni yapılacak belediye binası ve hastane projeleri hakkında bilgi verdi. Özellikle yeni yapılacak binalarda Sındırgı mimarisine uygun olmasına dikkat ettiklerini belirtmesi üzerine Vali Yaman memnuniyetini ifade etti. Vali Yaman, Başkan Yavaş'tan ilçenin Ekonomik yapıdan ve yapılan çalışmalardan tarihi ve kültürel faaliyetlere kadar pek çok konuda bilgi aldıktan sonra esnaf ziyareti yaptı. Sındırgı ile özleşmiş Yağcıbedir Halıları hakkında da bilgi alan Vali Yaman, Başkan Yavaş'ın daha önce görev yaptığı dönemde ilçeye kazandırdığı Bilgi Evini ziyaret etti. Bilgi evinde öğrencilerle bir araya gelen Vali Yaman daha sonra restorasyonu devam eden Şerif Paşa Camii ve Tarihi Askeri Kışlada incelemelerde bulundu. Daha sonra İlçenin termal turistik tesisi olan Eman Termal Otel Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Aktan Sındırgı Bigadiç Termal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title