Haberler

Vali Şentürk, Köyleri Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, birçok köye kilit parke döşendiğini, içme suyu sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, birçok köye kilit parke döşendiğini, içme suyu sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şentürk, merkeze ve Boztepe ilçesine bağlı Körpınar, Büyükkışla, Külhüyük, Harmanaltı, Tosunburnu ve Taburoğlu köylerini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Şentürk, köylerin büyük kısmının geçimini tarım ve hayvancılıktan sağladığını ifade ederek, devletin bu konuda vatandaşlara büyük destekler verdiğini ifade etti.

Kent merkezlerinde ne varsa köylerde de onların olması için çalıştıklarını dile getiren Şentürk, şöyle devam etti.

"Amacımız, vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli bir şekilde ulaştırmaktır. Köylerimize kilit parke döşeniyor, depo olmayan köylere depo yapılıyor, köylerimizin büyük kısmında mevcut olan içme suyu sorunları çözüme kavuşturuluyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devlet olarak her zaman vatandaşların yanındayız. Kırşehir de Biyogaz Tesisinin açılması ile gübre sevkiyatı sürekli olacaktır. İl Özel İdaremiz ve KÖYDES ile köylerimize önemli hizmetler götürülmektedir."

Ziyaretlere İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Altuntaş, Boztepe Kaymakamı Sedat Özdemir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin ve muhtarlar eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Büyükkışla Kırşehir Boztepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title