Haberler

Vali Çiçek, Sandıklı'da ziyaret ve incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Sandıklı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Sandıklı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek ilk olarak çalışmaları süren Hamam Müzesi'ni ziyaret etti.

Müze olarak planlanan alanda incelemelerde bulunan Çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'den proje hakkında bilgi aldı.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Belediye Sosyal Tesisi inşaat alanında da incelemelerde bulunan Çiçek, inşaatta gelinen aşama ve genel durumu hakkında Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün verdiği bilgileri dinledi.

Vali Çiçek'in bir diğer ziyareti de jeotermal enerjiyi en verimli şekilde kullanarak konutların ısıtılması, kaplıcalar, teknolojik seralar, sebze ve meyve kurutma gibi faaliyet alanlarına hizmet veren Sandıklı Jeotermal AŞ oldu. Çiçek, Sandıklı Jeotermal sahasında jeotermal suyun daha verimli ve rantabl kullanımı sağlamak amacıyla geliştirilen proje kapsamında termal suyun tek elden dağıtıldığı SANJET ile jeotermalle ısıtılan seralarda incelemelerde bulundu.

Daha sonra Kaymakam Eflatun Can Tortop'u ziyaret eden Çiçek, ilçede devam eden yatırımlar, yapılan çalışmalar ve genel asayiş durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Günümüzden 695 yıl önce Germiyan Sultanı olan Çelebi Hüsameddin Yakup Bin Umur Bey tarafından Mimar Çoban'a yaptırılan tarihi kaleyi de ziyaret eden Çiçek, kalenin korunması ve restorasyonu için yapılacak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak, gözlemlerini ve yapılmasını istediği değişiklikleri aktardı.

Kadın Kültür Evi'ni de ziyaret eden Çiçek, kadınlara yönelik verilen eğitim faaliyetleri, kurslara ve eğitimlere katılım oranları ve planlanan projelerle ilgili bilgileri dinledi.

Programları kapsamında yeni binasında hizmet veren Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Sandıklı İmam Hatip Lisesini de ziyaret eden Çiçek, okulun genel durumu, öğrenci sayısı ve verilen eğitimlere ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman'dan bilgiler aldı.

Çiçek, son olarak Sandıklı Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Amir Çiçek Sandıklı Afyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title