Haberler

Uzun süredir sessizliğe gömülen Sedat Peker'den yeni fotoğraf geldi! Boynundaki kolye detayı gözden kaçmadı

Güncelleme:

Yayınladığı videolarla gündem olan ve organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, bir süredir ne video paylaşıyor ne de tweet atıyor. Aylardır ortalarda görünmeyen Sedat Peker'i, eşi Özge Peker Instagram hesabından paylaştı. İki kızıyla birlikte poz veren Sedat Peker'in videolarında kullandığı Zülfikar kılıcı kolyesini boynuna takması dikkat çekti.

Mayıs ayında yayınlamaya başladığı videolarla çok konuşulan ve organize suç örgütü kurmakla suçlanan Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) talimatıyla 24 Kasım'dan bu yana herhangi bir tweet atmadı, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmadı. Sedat Peker'in sessizliğinin nedeni merak konusu olurken eşi Özge Peker'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

ZÜLFİKAR KILICI DETAYI

Özge Peker'in paylaşımında Sedat Peker'in kızlarıyla birlikte poz verdiği görüldü. Ancak boynundaki Zülfikar kılıcı kolyesi detayı gözlerden kaçmadı. Sedat Peker, yayınladığı bir videoda Zülfikar kılıcı kolyesini dekor olarak kullanmıştı.

Uzun süredir sessizliğe gömülen Sedat Peker'den yeni fotoğraf geldi! Boynundaki kolye detayı gözden kaçmadı

PARKA GİTMİŞLERDİ

Özge Peker, geçtiğimiz günlerde ailece parka gittikleri anları da paylaşmıştı. Videoda Peker'in korumalar eşliğinde yürüdüğü görülmüştü.

AHMET KAYA'NIN ŞARKISIYLA VOLTA ATMIŞTI

17 Aralık'ta da hikaye atan Özge Peker, eşi Sedat Peker'in evinin salonunda Ahmet Kaya'nın "Nereden Bileceksiniz" şarkısını dinleyerek volta attığı anları paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak?
500

Yorumlar (10)

CEZA :

Şimdide alevi kardeşlerimemi oynuyor.. İyide bunu hiç bir ailevi bu haliyle kabul etmezki.. Cana kıyan zulmeden haksız kazanc sağlayan vs vs. Bunlar ailevi kültürüne insanlığa ters.. Neyin peşindesin Çok yapmacık olmuşsun.

32
5
yanıtYanıtla
Doğuş:

Ahmet kayaya vatan haini diyenler onun şarkısıyla volta atarken vatan haini konumuna geldi. Yaradanın adaleti insanların yazdığı adalete benzemez. Bu adalet bireysel yada dinsel değil. Yarattığı bütün canlılar için geçerlidir.

29
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Hz. Ali islami yayma adina kafirlerle savasmis bir islam büyügüdür ve o müslümani sii alevi sünni diye bölmemistir mezhep düsmanligi yaparak Allahin kilici lakabina almis Hz.Aliyi temsil eden bir sembol üzerinden resmen hakaret etmek ancak kafir ve dinsizlerin isidir.

29
2
yanıtYanıtla
Sadık:

İşine geldimi Alevide olur, hdplide olur ,selocuda olur bu botokscu, Mafya paralarıyla bedava hayat yaşıyor.

26
4
yanıtYanıtla
ismail bey :

Cezaevinde yatarken bunun kafa gitmiş.Her dalda oynuyor. Siyasete girecekse altıgen koalisyonunun Cumhurbaşkanı adayı olabilir. Hepsine uyar..

13
16
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Sedat dayı Hz.Ali (r.a.) kılıcını boynuna asmak yerine kızlarını İslam ahlakına göre yetiştirmen daha hayırlıdır.

18
10
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yorum yapmadan önce gecmis tarihimizi soyumuzu okuyup ögrensek daha dikkatli yorum yapariz diye düsünüyorum anadolu Türkleri nerden gelmis ne zaman islami secmis ne zaman niye alevi sunni diye ayrismis dersiniz niye eski rusyaninTürk cumhuriyetleri ülkemizde ve ortadoguda yasayan Türkmenler sunni degil acaba dersiniz?araplasmadiklari icin olabilirmi?

12
12
yanıtYanıtla
bekir yapici:

KALIMERO Türkler olarak islami sectik dogru ama osmanlinin sünni mezhebini resmen kabul etmesi yavuz sultan selimin hilafeti almasi ile 1517 yilinda gerceklesmistir ayrica mongollar Türk degildir kazaklarsa müslümandir ve anadolu selcuklu Türk devleti ile osmanli imparatorlugunun bir alakasi yoktur..

yanıt0
yanıt0
Eğrioturdoğrukonuş:

Ahmet Kaya şarkısıyla motive oluyorosun öyle mi????

7
7
yanıtYanıtla
Carly Konto:

Adam tabi övecek Barcelona ile oynuyor sonucta. Hava atip tutup kayip etmektense kendi oyuncularin üzerinden baskiyi aldi. Herkes Fatih Terim gibi gaz vermez. Bazi antrönörlerin yogurt yemesi böyledir. Torrent iyi is cikardi. Darisi ligde

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title