Haberler

Uzun, Basın Mensuplarına Beylikdüzü'nü Gezdirdi

Güncelleme:

Başkan Uzun, bölgede yayın yapan Gerçek Gazetesi ve Karadeniz TV çalışanlarına Beylikdüzü'nü ve 3 yılda yapılan projelerini gezdirerek tanıttı.

Gerçek Gazetesi ve Karadeniz TV çalışanları ile birlikte Beylikdüzü'nü gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirdiği projeleri basın mensuplarına tanıttı. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Ali Gençbay ve birim müdürleri ile birlikte bir otobüsle ilçeyi gezen Başkan Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nün her geçen gün daha fazla büyüdüğünü ve cazibe merkezi haline geldiğini dile getirdi.

PROJELER TEK TEK GEZİLDİ

Belediye Başkanı Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, Kapalı Pazar, Hasan Doğan Spor Tesisleri, Yakuplu Sosyal Tesisleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ambarlı İleri Derece Biyolojik Arıtma Tesisleri, Gürpınar ve Kavaklı sahili ile Balıkçı Barınağı'nı basın mensupları ile gezdi. 3 yıldır gecelerini gündüzlerine katarak, ekibi ile birlikte Beylikdüzü halkının refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını belirten Başkan Uzun, görev süreleri boyunca da daha birçok projeye imza atacaklarını anlattı.

"TÜRKİYE, DÜNYANIN EN ÖNEMLİ ÜLKELERİNDEN BİRİ"

Gerçek Gazetesi ve Karadeniz TV çalışanları ile Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yemek yiyen Başkan Yusuf Uzun, gündemdeki konular hakkında da sohbet etti. Başkan Uzun ülkenin her geçen gün daha iyiye gittiğini ve halkın desteği ile birlikte Türkiye'nin, dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramis Uzun Tahir Sert Yusuf Uzun Karadeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title