Haberler

Bir garip olay! "Kapıyı üzerime kilitlediler" deyip camdan yardım istedi, evin sahipleri umrede çıktı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda ev sahibi olan arkadaşının kendisinin üzerine kapıyı kilitlediğini iddia ederek, daire penceresine çıkıp yardım isteyen kişiyi itfaiye ve polis kurtardı. Komşuları ev sahibinin bir haftadır umrede olduğunu belirtirken, daireden çıkarılan adam ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İstanbul'da bir evin sahipleri bir hafta önce umreye gitti. Evin boş olduğunu düşünen komşular, dairenin camına çıkan ve 'evde kilitli kaldım. Polis çağırın.' diye yardım isteyen bir kişinin olduğunu görünce olay yerine polis ve itfaiye çağırdı. İtfaiye erleri ile polis daire kapısına gitti. Kapı açılarak içeri girildi. Evde kilitli kalan kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

"BENİ BURAYA KİLİTLEYİP GİTTİ"

Evde kilitli kalan kişi, "Evde kalıyordum. Burası benim evim değil. Arkadaşımın evi. Beni buraya kilitleyip gitti. Neden kilitledi ben de bilmiyorum." dedi.

Bir garip olay! Üzerime kapıyı kitledi deyip camdan yardım istedi, evin sahipleri umrede çıktı

"NORMALDE BU EVDE KALANLAR UMREYE GİTTİ"

Mahalle sakini Osman Kütük, "Arkadaş balkona çıktı. Polis, polis diye bağırdı. Ben de polisi aradım. Kapı kırılacak dediler. Normalde bu evde kalanlar umreye gitti. Şu an evde yabancı bir kişi var. Üzerine kapı kilitlenmiş. Ben de ne olduğunu bilmiyorum." dedi.

Bir garip olay! Üzerime kapıyı kitledi deyip camdan yardım istedi, evin sahipleri umrede çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title