Haberler

Uysal Market 2000 Öğrenciyi Tiyatroyla Buluşturdu

Güncelleme:

Çanakkale Zaferi'nin 100.yıldönümü için çeşitli etkinlikler planlayan Uysal Market ilk etkinliğini öğrenciler için hayata geçirdi.


Çanakkale'nin en büyük yerel market zinciri olan Uysal Market, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Pınar Çocuk Tiyatrosunu Çanakkale'ye getirerek 2000 öğrenciyle buluşturdu.

28 Mart 2015 tarihinde ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin sponsorluğunu üstlenen Uysal Market Çanakkale ve ilçelerinde yer alan çeşitli ilkokullarda okuyan 2000 öğrencinin unutulmaz bir gün yaşamasını sağladı.

Uysal Marketin desteği ve sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan Pınar Çocuk tiyatrosu, 2000 öğrenciye tiyatro gösterisi sergilerken; etkinlik öncesinde de minik öğrencilere süt ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uysal Market Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal, "Uysal marketin desteği ve sponsorluğunda Pınar Çocuk tiyatrosu şehrimize gelerek 2000 öğrencimize tiyatro gösterisinde bulundular. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100.yıldönümü için gerçekleştirdiğimiz etkinlikte desteklerini bizden esirgemeyen halkımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve tedarikçi firmalarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Pınar Bölge Müdürü Özden Işık ise Çanakkale Zaferi'nin 100.yılında böyle bir etkinlik ile Çanakkale'de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek; "Böyle bir etkinliğe Pınar Çocuk Tiyatrosu olarak katılmaktan dolayı son derece mutluyuz. Etkinliğin düzenlenmesinde destek olan ve sponsorluğumuzu üstlenen Uysal Market Yönetim Kurulu ve çalışanları başta olmak üzere; İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bora Beye, Kale Gıda Yönetimi ve çalışanlarına gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Uysal Çanakkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title