Haberler

Yönetmen Michael Bay, Trump'ı 'ABD'yi Batıran Başkan' Filminde Anlatacak

Güncelleme:

Amerikalı ünlü yönetmen Michael Bay, 'Trumpvari' bir başkanın ABD'yi batırma hikayesini anlatacağı 'Küçük Amerika' isimli bir film yapacağını açıkladı.

Amerikalı ünlü yönetmen Michael Bay, 'Trumpvari' bir başkanın ABD'yi batırma hikayesini anlatacak bir film yapacağını açıkladı.

Transformers, Pearl Harbour, The Rock, Bad Boys ve Armageddon gibi filmleriyle tanınan yönetmen, çekeceği film için 'Küçük Amerika' isminin haklarını Universal firmasına satın aldırdı.

ABD BATACAK, HALK ÇİN'E SIĞINACAK

The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre Bay'in çekeceği film "bilim-kurgu" türünden çok, "bilim-komedi" olacak.

Michael Bay'in filmi, Donald Trump'a benzer bir ABD başkanı tarafından ekonomisi mahvedilen ve iflas eden Amerikalıların Çin'e iltica ettiği bir dünyada geçecek. Independent gazetesinin aktardığına göre filmin ana karakteri, Çinli bir milyarder tarafından kiralanan eski bir ABD özel kuvvetler üyesi. Mülteci olarak Çin'e sığınan Amerikan halkının yaşadığı gettolara sızan bu asker, Çinli milyarderin kızını kurtarma görevini üstlenecek.

FİLM DİSTOPYA TARZI OLACAK

Bay'in filminin distopya tarzı olacağı açıklandı. Gerçekte var olmayan, tasarlanmış ideal toplum düzeni sunan 'ütopya' türü eserlerin zıddı olan 'distopya'; edebiyat ve sinema sanatlarında karanlık, gerici, ağır bürokratik çarkları olan totaliter rejimleri, adaletin, bireysel özgürlüklerin ve insan haklarının olmadığı düzenleri ve diktatörleri anlatıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Michael Bay Universal Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title