Haberler

Üniversite Yönetiminden Gazeteciler Cemiyetini ziyaret

Güncelleme:

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Rektör Yardımcılar Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Hüseyin Peker, Giresun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas ile Dekan Yardımcısı ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cem Feridunoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, Giresun Gazeteciler Cemiyeti üyesi çok sayıda gazeteci de hazır bulundu.

Rektörümüz adına Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram'a çiçek ve çikolata ikram eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güven Özdem, basın çalışanlarının bu özel gününü kutlayarak; "Zor şartlar altında kamu hizmeti sunmaya çalışan değerli basın mensubu arkadaşlarımızı hem tebrik ediyorum hem de Üniversitemizin çalışmalarına verdiği destek dolayısıyla yerel gazeteci arkadaşlarımıza bir kere daha ayrıcateşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Peker de yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin halkın doğru, tarafsız ve gerçek haber alma ihtiyacını karşılama yönüyle çok kutsal bir yönü olduğuna vurgu yaparak,"ilimizde görev yapan gazeteciler başta olmak üzere bu işin hakkını veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas ise, "Fakülte olarak yerel basınımıza her zaman imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya hazırız. Hizmetiçi eğitimler başta olmak üzere, cemiyet üzerinden yapılacak işbirliği protokolleri ile birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Tüm gazeteci arkadaşların bu özel gününü yürekten kutluyorum" dedi.

Gazetecilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Cem Feridunoğlu ise, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün 212 sayılı Meslek Kanununun kabul edilmesiyle birlikte önce bayram olarak daha sonra da özel gün olarak kutlanmaya başladığını hatırlatarak, gazetecilik bölümü öğrencilerinin ilimiz basınına önemli katkılar vermeye başladığını ifade etti.

Ziyarette söz alan Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram ise, "Bu nazik ziyaretleri sebebiyle Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Güven Özdem ve beraberindeki güzide heyete çok teşekkür ediyorum. Cemiyet olarak Üniversitemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz de sizlere başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaret daha sonra toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Peker Giresun Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title