Haberler

Ümit Özdağ gerçek sanıp paylaştı, DEVA Partisi'nden çok sert tepki geldi

Güncelleme:

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, sosyal medyada DEVA Partisi ile ilişkilendirilerek yapılmış sahte bir paylaşımı alıntılayarak "Bilinçaltı böyle dışa vurur kendisi" dedi. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, bu paylaşıma çok sert tepki göstererek "Gerçekten bu kadar aptal olamazsınız! Ya da öylesiniz!" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyada bir kullanıcı tarafından yapılan sahte bir DEVA Partisi afişini gerçek sanarak paylaştı. Paylaşımında Özdağ, "Bilinçaltı böyle dışa vurur kendisini…" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ gerçek sanıp paylaştı, DEVA Partisi'nden çok sert tepki geldi

DEVA PARTİSİ'NDEN SERT TEPKİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Özdağ'ın paylaşımına çok sert tepki göstererek "Gerçekten bu kadar aptal olamazsınız! Ya da öylesiniz!" dedi.

Ümit Özdağ gerçek sanıp paylaştı, DEVA Partisi'nden çok sert tepki geldi

Özdağ'ın paylaşımına gelen bazı yorumlar şöyle:

Ümit Özdağ gerçek sanıp paylaştı, DEVA Partisi'nden çok sert tepki geldi

Ümit Özdağ gerçek sanıp paylaştı, DEVA Partisi'nden çok sert tepki geldi

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Mehmet Emin Ekmen Zafer Partisi Deva Partisi Ümit Özdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Şahin beydere:

devadanda özdağdanda bi cacık olmaz zaman kaybı!!

180
50
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Bunlar ne yazdığını biliyor. Ne okuduğunu anlıyor. Ne söylediğinden haberdar Ama hepsi de RTE düşmanı.

156
69
yanıtYanıtla
ERKAN :

sende ne olsa rte bağlıyorsun. öğk geldi senden yaa

yanıt28
yanıt31
bekir yapici:

tabi troll olarak büyük bir yandaslik örnegi gösterenler süper zekali geri kalan sizle ayni düsüncede olmayan halk geri zekali öylemi düsün artik yakamizdan asalaklar.

yanıt21
yanıt29
Mustafa Usta:

Ümit özdağı suçlayacağınıza ,o afişi yapanlara bileti kesiniz.Sosyal medya imiş.hemen bahane hazır.İktidar boşuna dezenformasyon yasası çıkarmıyor.Işte bunların yüzünden.Ama gel gör ki bu yasa birgün size de lazım olur.

123
59
yanıtYanıtla
Babayaro:

Deva biz Türkleri yollamazsa Avrupa aferin demez

118
52
yanıtYanıtla
Hakan:

Akp nin suriyelilerini gönderecez inşallah. Yan gelip beleş maaş almaya son.

56
67
yanıtYanıtla
Demir Acer :

deva nin haberi olmadan bunu asla ve asla social meddyada yayamazlar, sahteymiste felanmista, zaten devanin Turk irkina karsi bir karin agrisi oldugunu bilmeyen yok, isi yokusuna suruyorlar, yonetmek ceraretleri bulunmadigindan illa akepe ikdidar olsun cabasindalar

21
70
yanıtYanıtla
Musti40 :

GODFATHER BU ADAM, POLİTİKA BU ADAMA GÖRE DEĞİL

70
15
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Adam bu zeka ile yıllardır siyasetin içinde ve peşinden giden insanlar var. Provokatör diyordum ama kafası bu kadar basıyormuş

47
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title