Haberler

Uluslararası Radyocular Birliğinden İhlas Haber Ajansı'na Anlamlı Ödül

Uluslararası Radyocular Birliğinin düzenlediği 8. Alkışı Hak Edenler Ödülleri programında İhlas Haber Ajansı, “Yılın Alkış Alan Haber Ajansı Ödülü”ne layık görüldü.

Uluslararası Radyocular Birliğinin düzenlediği 8. Alkışı Hak Edenler Ödülleri programında İhlas Haber Ajansı, "Yılın Alkış Alan Haber Ajansı Ödülü"ne layık görüldü.

Uluslararası Radyocular Birliği, Alkışı Hak Edenler Ödülleri'nin 8'incisini düzenledi. ANFA Altınpark Expo Center'de gerçekleştirilen ödül törenine, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı ve Radyo Evi Derneği (RADEV) Başkanı Zakir Avşar ile spor, sanat ve medya camiasından çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen ödül töreninde konuşan Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun, "15 Temmuz'dan önceki darbeleri ve acı haberleri de radyodan öğrenmiştik. Radyoculuk, kapalı duvarların arkasında bir şeyler yapmak çok heyecan verici şey. 'Duvara karşı konuşuyoruz' denir ama aslında kapılardan içeri girdiğimizi biliyoruz ve ona göre hareket ediyoruz. Ben 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha anıyorum. Gazilerimize sağlıklar diliyorum ve o gece kahramanlık gösteren radyocusundan televizyoncusuna tüm basın ve medya mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Gecede "Yılın Alkışı Hak Eden Haber Ajansı Ödülü"ne layık görülen İhlas Haber Ajansı adına ödülü, İhlas Haber Ajansı Ankara Muhabiri Caner Ünver aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Gazi Üniversitesi Zakir Avşar Politika Güncel Haberler

title