Haberler

Uludağ'da 'Garip'i Kurtaran Asker Şehit Oldu

Güncelleme:

Tunceli kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Erol'un Uludağ'da karlar altından 'Garip' ismini verdiği köpeği kurtardığı ortaya çıktı.

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Erol (31) Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit Erol'dan geriye ise Uludağ'da karlar altından kurtarıp sahiplendiği ve 'Garip' adını verdiği köpeğiyle çektirdiği fotoğrafı kaldı.

Habertürk'ün haberine göre Tunceli şehidi Ahmet Erol, dün Elazığ Havalimanı'nda düzenlenen uğurlama töreninin ardından Konya'ya getirildi. Şehidi karşılayan abla Havva Kaya ile amca Mehmet Erol, tabutun arkasından gözyaşı döktü. Şehit için daha sonra Seydişehir İlçesi'nde cenaze töreni düzenlendi.


ANNE VE BABASI FENALIK GEÇİRDİ

Oğlunun acı haberini aldıktan sonra fenalaşan ve hastaneye kalırılan anne Ayşe Erol güçlükle ayakta durdu. Baba Abdullah Erol da tedavisinin ardından törene katıldı. Bekâr olan şehit Ahmet Erol, İncesu Mahallesi'nde toprağa verildi.


"GARİP"İ KARLAR ARASINDAN KURTARMIŞTI

Gönüllü olarak geçen mart ayında Tunceli'ye giden şehit Erol'un Bursa Uludağ'da karlar arasından kurtarıp 'Garip' adını verdiği Golden cinsi köpeği tayin olana kadar sahiplenip beslediği öğrenildi.


"ŞEHİT OLMAYA GİDİYORUM"

Şehit Erol'un ekip arkadaşlarıyla Uludağ'da çok sayıda kişiyi donmaktan kurtardığı belirtildi. Erol'un Bursa'dan ayrılırken arkadaşlarına, "Şehadet şerbeti içmeye gidiyorum, şehit olacağım" dediği dile getirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Erol Seydişehir Tunceli Uludağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
title