Haberler

Uğur Mumcu 23. Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Güncelleme:

Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, 23'üncü ölüm yıl dönümünde, Ankara'daki evinin önünde düzenlenen törenle anıldı.

Gazeteci yazar Uğur Mumcu, ölümünün 23. yıldönümünde unutulmadı. Mumcu, ölümünün 23'üncü yılında, bombalı saldırıya uğradığı ve kendi adı verilen sokaktaki evinin önünde anıldı.

TÖRENE EŞİ VE MİLLETVEKİLLERİ KATILDI

Törene Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'nun yanı sıra bazı CHP milletvekilleri ve sevenleri de katıldı. Güldal Mumcu ve CHP'li vekiller, kortej oluşturarak sokakta bulunan anıta çelenk bıraktı.

BOMBANIN PATLADIĞI YERE KARANFİL BIRAKILDI

Mumcu'yu anmaya gelenlere sokağın girişinde karanfiller dağıtıldı. Anma etkinliğine katılan birçok kişi, Mumcu'nun anıtına karanfil atarak mum yaktı ve türküler söyledi. Uğur Mumcu'nun suikaste uğradığı yerde saygı duruşunda bulunulmasının ardından tören sona erdi.


SEVENLERİ UĞUR MUMCU PARKI'NA YÜRÜDÜ

Gazeteci Uğur Mumcu ölümünün yıl dönümünde Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde de anıldı. Batıkent Metro Durağı'nda toplanan kalabalık, Uğur Mumcu Parkı'na yürüdü. Uğur Mumcu Parkı'ndaki törene Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şube Başkanı Ali Karamahmut ve Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güldal Mumcu Uğur Mumcu Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Ahmet edip:

vatan hayinleri ölünce bile unutulmuyo

3
23
yanıtYanıtla
ankara:

ahmetdi edip vatan hayini sensin

yanıt15
yanıt3
ATASÖZÜ:

SİZDEN OLMAYAN HERKESE HAİN TERÖRİST YAFTALAMASI YAPIYORSUNUZ. MEMLEKETİN YARISINDAN FAZLASINA. UNUTMAYINKİ BU İŞİN YARINI DA VAR. NE DEMİŞ ATALARIMIZ . KESER DÖNER SAPDÖNER, GÜN GELİR HESAP DÖNER.

yanıt6
yanıt1
illet:

Güzel insan, paramparca ettiler seni ama yine öldüremediler. Saygiyla aniyorum. . .

14
4
yanıtYanıtla
Derya:

Babamın ilk kez hüngür hüngür sğladığını görmüştüm. O zaman çocuktuk tabi ne değerli bşr indan olduğunu bilmiyorduk. Şimdi biliyor ve rahmetle anıyoruz. Unutulmazsın ve o bombayı koyan hainlerde unutulmaz. Unutmayız.

8
2
yanıtYanıtla
Ben bilmem sen bil:

Allah rahmet eylesin Mekani Cennet olsun

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title