Haberler

Uğur Mumcu'nun Öldürülüşünün 22. Yılı - Kılıçdaroğlu

Uğur Mumcu'nun öldürülüşünün 22. yılı- Gazeteci yazar Mumcu, suikaste uğradığı ve adı verilen sokaktaki evininin önünde törenle anıldı- Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı Gazeteci yazar Uğur Mumcu, öldürülüşünün 22'inci yılında, suikaste uğradığı ve adı verilen sokaktaki evininin önünde törenle anıldı.

Uğur Mumcu'nun öldürülüşünün 22. yılı- Gazeteci yazar Mumcu, suikaste uğradığı ve adı verilen sokaktaki evininin önünde törenle anıldı- Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı Gazeteci yazar Uğur Mumcu, öldürülüşünün 22'inci yılında, suikaste uğradığı ve adı verilen sokaktaki evininin önünde törenle anıldı. Anma törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Kılıçdaroğlu, Mumcu'nun evinde eşi Güldal Mumcu, kızı Özge Mumcu ve oğlu Özgür Mumcu ile bir süre görüştütü. Kılıçdaroğlu, daha sonra Mumcu ailesi ile "Faili Meçhuller Anıtı"na çelenk koydu. Mumcu ailesi ile Kılıçdaroğlu, Uğur Mumcu'nun anıtına karanfil ve yaktıkları mumları bıraktı.Tören, Mumcu anısına saygı duruşunda bulunulmasıyla son buldu. ....

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Güldal Mumcu Özge Mumcu Uğur Mumcu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title