Haberler

    Uçan Hastane' 15 Yaralıyı Almanya'ya Getirdi

    KUZEY Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Başbakanlığından yapılan açıklamada, yaralılar ve MedEvac personeliyle sağlık ekibini, Başbakan Armin Laschet karşıladı.

    KUZEY Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Başbakanlığından yapılan açıklamada, yaralılar ve MedEvac personeliyle sağlık ekibini, Başbakan Armin Laschet karşıladı. Eyalet Başbakanlığı açıklamasıyla birlikte Köln Belediyesinden yapılan başka bir açıklamada da, 15 yaralının çoğunun Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinden olduğu belirtilirken, bir kısmının da Thüringen, Sachsen-Anhalt ve Baden-Würtemberg eyaletlerinden olduğu kaydedildi. Hastaların mahremiyetinin korunması için MedEvac'ın inişten sonra havalimanının özel kısımlarından olan askeri bölgeye çekildi. Yaralıların çevredeki hastanelere nakilleri buradan gerçekleştirildi.

    Madeira Adası'nda meydana gelen kazanın sebebinin henüz tespit edilemediği bildirildi. Kazada ağır yaralanan şoförün sağlık sebeplerinden dolayı henüz ifadesinin alınmasının mümkün olmadığını açıklayan Alman ve Portekiz yetkililer, mevcut ihtimalin fren patlaması olduğu yönünde yoğunlaştığını belirtirken, bunun şoförün ifadesinden sonra tam açıklık kazanacağını kaydetti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Baden Würtemberg Ren Vestfalya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title