Haberler

Tuzla Stadı'nda Futbolcunun Kafası Atılan Taşla Yarıldı

Mehmet Topuz yerde gördüğü taşı hakeme iletti 1 dakika sonra Tuzlaspor'dan Haluk Türkeri'nin kafasına bir taş isabet etti Kafası yarılan ve yerde kalan Haluk'a müdahelesi saha içinde yapıldı ve kafasına dikiş atıldı Oyun bir süre durdu, Fenerbahçe cephesi bu şartlar altında maç oynamanın sakıncalı olduğunu hakem ve Federasyon temsilcisine bildirdi Saha içine gelen taşların stad dışından atıldığı belirlendi Polis dışarıda arama yaparak tekrarlanmaması için önlem aldı Tuzla Stadı'ndaki Tuzyaspor-Fenerbahçe maçının 9. dakikasında ilk olarak saha içine atılan taşla oyun dururken, maçın hakemi Murat Özcan'a Mehmet Topuz ve Kadlec'in gösterdiği taşın büyüklüğü şok etkisi yarattı.

Mehmet Topuz yerde gördüğü taşı hakeme iletti

1 dakika sonra Tuzlaspor'dan Haluk Türkeri'nin kafasına bir taş isabet etti

Kafası yarılan ve yerde kalan Haluk'a müdahelesi saha içinde yapıldı ve kafasına dikiş atıldı

Oyun bir süre durdu, Fenerbahçe cephesi bu şartlar altında maç oynamanın sakıncalı olduğunu hakem ve Federasyon temsilcisine bildirdi

Saha içine gelen taşların stad dışından atıldığı belirlendi

Polis dışarıda arama yaparak tekrarlanmaması için önlem aldı

Tuzla Stadı'ndaki Tuzyaspor-Fenerbahçe maçının 9. dakikasında ilk olarak saha içine atılan taşla oyun dururken, maçın hakemi Murat Özcan'a Mehmet Topuz ve Kadlec'in gösterdiği taşın büyüklüğü şok etkisi yarattı. Bu taşın kimseye isabet etmemesi adeta bir faciayı önlerken, 1 dakika sonra ise orta sahada Tuzlaspor'da Haluk Türkeri'ye başka bir taş isabet etti. Bu kadar uzak bir mesafeye rağmen saha dışından atılan taşla oyuncu yere yığılırken, mücadele durdu ve korku dolu anlar yaşandı. Kafası kanrlar içinde kalan Tuzlasporlu Haluk Türkeri'ne hemen müdahale edildi. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira bu anlarda adeta çıldırırken, yaşananlara tepki gösterdi ve saha içine kadar girerek hakemle konuştu.

Tedavisi yapılan Tuzlasporlu oyuncunun başına dikiş atılırken bir süre sonra ayağa kalkıp mücadeleye devam edebildi. Güvenlik güçlerinin ise saha dışında taş atılan bölgede önlem aldığı görüldü.

TUZLA STADI'NDA İZDİHAM...

Fenerbahçe maçı öncesi stadın kapısında aşırı kalabalık oluştu

Basın mensupları, güvenlik görevlileri ve taraftarlar tek kapıdan geçişi sağlamaya çalışınca kapı önünde yığılma ve tartışmalar yaşandı

Çevik Kuvvet yaşanan arbedeyi bitirmek için müdahale yapmaya hazırlanıp gerginliği yatıştırmaya çalıştı.

Görevliler ve taraftarlardan bir çoğu maçın başlama saatinden sonra içeri girebildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haluk Türkeri Mehmet Topuz Fenerbahçe Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title