Haberler

Türsab Başkan Adayı Hasan Erdem Ulusoy'un Sözlerini Değerlendirdi

TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, başkan adaylığından çekildiğini açıklayan Başaran Ulusoy'un Travel Turkey Fuarı açılışındaki konuşmasını değerlendirdi.

Travel Turkey Fuarı'nın açılışında TÜRSAB başkan adaylığından çekildiğini açıklayan Başaran Ulusoy'un kürsüde "Bu fuarı 11 yılda buraya getirdik. 12'ci yılda burada TÜRSAB başkanı olarak değil, Başaran Ulusoy olarak olacağım" sözlerini sosyal medyadan değerlendiren TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, "20 yıldan beri Başkanlık yapıp hiçbir şey yapamayan üretemeyen, oturduğu koltuğu şahsi menfaatleri için kullanan birini muhalefetin aynı çatı altında birleşerek bertaraf etmesi büyük bir başarıdır" dedi.

"Güçlü TÜRSAB Güçlü Türkiye" sloganıyla yola çıkan TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başaran Ulusoy'u eleştirdi. Ulusoy'un, Travel Turkey Fuarı'nın açılışındaki konuşmasında adaylıktan çekildiğini, "Artık yoruldum 70 yaşındayım" şeklindeki sözlerini değerlendiren Erdem, şunları söyledi:

20 YILDIR HİÇBİR ŞEY YAPMADI

"20 yıldan beri Başkanlık yapıp hiçbir şey yapamayan üretemeyen, oturduğu koltuğu şahsi menfaatleri için kullanan birini muhalefetin aynı çatı altında birleşerek bertaraf etmesi büyük bir başarıdır. Seçime bir hafta kala Türkiye'nin değişik bölgelerinde toplantılar düzenleyip aday olduğunu söyleyen fakat gelinen nokta da seçimi kaybedeceğini anlayınca da geri vites yapıp adaylıktan çekilmiştir.

Giderayak seçimleri haksız ve yetkisiz bir şekilde erteleyerek ve Bakanlık tarafından kayyum atanmasına sebep olarak sektöre, kuruma ve acentalara çok büyük kötülük yapmıştır. TÜRSAB'ın değerli üyeleri onu asla affetmeyecektir. Bu günahıyla onu tarihin karanlıklarına gömeceklerdir.

MUHALEFETİN İTTİFAKI YANLIŞ SİSTEMİ BERTARAF ETTİ

Güçlü TÜRSAB Platformu tabanda birlik ve beraberlik misyonuyla yola çıkarak 20 yıllık var olan yanlış sistemin bertaraf olmasına vesile olmuştur. Bu da gösteriyor ki; bizler her zaman birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Bizler bu konuda her türlü özveride bulunarak bunu sağlamaya devam edeceğiz. Bu konudaki misyonumuz devam etmektedir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Erdem Türkiye ulusoy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title