Haberler

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Gelen Gençler İstanbul'da Buluşacak

Güncelleme:

Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmen ve öğrenciler 06 Haziran Cuma günü, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde buluşacaklar.

Dört yıldan bu yana 3 bin 150 öğrenci ile uygulanan Renk Çemberi projesi kapsamında hayata geçirilen 59 sosyal sorumluluk projesinin deneyim ve kazanımlarının paylaşılacağı Renk Çemberi Buluşması Beyza Zapsu, Muammer Yıldız ve Ali Yılmaz'ın konuşmalarıyla başlayacak. Balçiçek İlter ve Salih Tahir ise etkinliğe panelist olarak katılacak.

Renk Çemberi Projesi ile 11 bin 569 kişiye ulaşan, 3 bin 150 öğrenci ile çalışan ve bugüne kadar 22 okulda, 59 sosyal sorumluluk projesi uygulayan Genç Hayat Vakfı, 06 Haziran Cuma günü, İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğretmen ve öğrencilerle buluşarak 4 yılın hikayesini anlatacak.

Üç ayrı oturumdan oluşan "sosyal sorumluluk ve hayata katılım" temalı Renk Çemberi Buluşması Genç Hayat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Beyza Zapsu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Genel Müdür V. Ali Yılmaz'ın yapacağı açılış konuşmalarıyla başlayacak. Gazeteci Balçiçek İlter ve Bireysel Dönüşüm Uzmanı Salih Tahir'in ise panelist olarak katılacağı etkinlikte "Sosyal Medya ve Dijital Dünya", "Kişisel Gelişim ve Girişimcilik", "Toplumsal Duyarlılık" konuları masaya yatırılacak. Genç Hayat Vakfı'nın Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştireceği Renk Çemberi Buluşması'nda öğrenci ve öğretmenler de 10 farklı ilde, bin öğrenci tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verecekler.

"Gençlerle birlikte, gençler için" sloganını benimseyen; 30 bini aşkın genç, 300'ün üzerinde öğretmen, 10 bine yakın veli, 500'den fazla gönüllüyle çalışmalarını sürdüren Genç Hayat Vakfı'nın Renk Çemberi Buluşması'nda "Hayatına Renk Katmak İçin Sıra Sende!" konulu beden perküsyonu gösterisi de yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balçiçek Pamir Muammer Yıldız Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title