Haberler

Türk Hava Yolları ve Hava İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesine İmza Attı

İdris TİFTİKCİ İstanbul DHATürk Hava Yolları(THY) ile Hava İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri, bugün imzalanan anlaşma ile sona erdi.

İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA

Türk Hava Yolları(THY) ile Hava İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri, bugün imzalanan anlaşma ile sona erdi.

THY Genel Yönetim Binası'nda düzenlenen imza törenine THY ve Hava İş Sendikasın'dan birçok yetkili katıldı. Sözleşmeye, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal tarafından imza atıldı.

TÜRKİYE'DE İMZALANAN EN İYİ SÖZLEŞME

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, sendikaları ve THY yetkilileri arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini ortak memnuniyet paydasında sona erdirip, imzalanmasından duyduğu memnuniyeti diye getirdi.

Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Tatlıbal, 22 bin 363 kişiyi ilgilendiren bir sözleşme. Son dönemde Türkiye'de imzalanan en iyi sözleşmelerden biri. Türkiye şartlarında gayet iyi bir zam aldığımıza inanıyorum. İşverene bu manada teşekkür ediyorum. Onlar da pazarlık etti, biz de pazarlık ettik. Neticede meyveyi hep birlikte alacağız. Sonuçta aynı ailenin bir parçasıyız. ifadelerini kullandı.

YENİ HAVALİMANIMIZA ODAKLANDIK

Toplantı sonunda soruları cevaplayan İlker Aycı Şu anki gündemimiz de yeni havalimanına odaklanmak, her geçen gün performansımızı mükemmele taşımak için mücadele etmeye devam etmek. Tüm ekibimiz canla başla dört elle operasyona sarılmış bulunmaktayız. Odaklandığımız ana noktalara özellikle zamanında kalkış performansımızı arttırmak. Özellikle çalışanlarımız emeği ve desteğiyle birlikte gelen yolcularımızın en konforlu, güvenli ve süratli bir şekilde yolcularımızın seyahatlerini yapmalarını sağlamak. Onların seyahatlerinin başarı ile geçmesini temin etmek. Yeni havalimanında yönlendirme için çalışanlarımız var. Hemen girişte havalimanında karşılıyorlar yolcularımızı ve onların havalimanın daha kısa sürede tanımalarına ve gitmeleri gereken yerlere yönlendirmede yardımcı oluyorlar. İlk 1 milyonuncu yolcu bandına geldik. Bu anlamıyla bu operasyonda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title