Haberler

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan, Eskişehir ve İstanbul şube yöneticilerine uyarıda bulundu

Güncelleme:

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan, Eskişehir ve İstanbul şube yöneticilerinin aldığı eylem kararının sendikanın sürecini sabote ettiğini belirterek uyarıda bulundu.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan, "Eskişehir ve İstanbul şube yöneticilerinin aldığı eylem kararı, üyelerimizin mağduriyetini giderebilmek için sürdürdüğümüz süreci sabote etmektedir. Tüm uyarılarımıza rağmen kendi başlarına hareket edenler, doğacak tüm olumsuz sonuçların da baş müsebbibi olacaktır." uyarısında bulundu.

Soydan, yazılı açıklamasında, 30 Ocak'ta Sendika Genel Merkezi'nde tüm şube başkanlarının katılımıyla yapılan Başkanlar Kurulu toplantısında, son günlerde askeri iş yerlerinde çalışan sendika üyesi işçilerin sorunlarını çözebilmek amacıyla hükümetle çeşitli görüşmeler yaptıklarını aktardıklarını belirtti.

Toplantıdaki görüşmelere dair tüm detayları paylaştıklarını bildiren Soydan, şöyle devam etti:

"Ancak gelin görün ki, Genel Merkezimizin hiçbir bilgisi, izni ve talimatı olmadan Eskişehir ve İstanbul şube yöneticileri tarafından Ankara'da bir basın açıklaması yapılması kararı alınmış. Alınan bu eylem kararının amacı da neye hizmet ettiği de gün gibi ortadadır. Eskişehir ve İstanbul şube yöneticileri tarafından alınan bu karar, üyelerimizin mağduriyetini giderebilmek için sürdürdüğümüz süreci baltalamak ve sabote etmekten başka bir şey değildir. Tüm uyarılarımıza rağmen genel merkezimizi dinlemeyerek kendi başlarına hareket edenler, buradan doğacak tüm olumsuz sonuçların da baş müsebbibi olacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir İstanbul İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

İsrafil Sayar:

Harb iş üyesi savunma sanayi emekçileri tarihinde böyle bir maaş erimesi görmemişti, onuda senin sayende yaşadık ve hala yaşamaya devam ediyoruz.

32
0
yanıtYanıtla
Sayit Bayat:

Bekleyerek kayıp ettiklerinizin yanında kazanımlarınız devede tüy.üyelerin aidatlariyla bilinmeyen maaşınız, sınırsız harcamalarınız varken yıl başında bile üyelerine bir çakmak bir kalem hediye edemeyen bir anlayış, hak aramaya da dur diyorsa biz işçiler olarak hakkımızı aramanın zamanı gelmiştir.

6
0
yanıtYanıtla
Sayit Bayat:

Bekleyerek kayıp ettiklerinizin yanında kazanımlarınız devede tüy.Üyelerin aidatlarıyla bilinmeyen maaşlarınız sınırsız harcamalarınız varken yıl başında bir çakmak bir kalem bile hediye edemeyen bir yönetim hak aramaya da dur diyorsa, kiraların 15000 TL nin altında olmadığı bir ortamda yeni işçi ücretleri 22000 tl olduğundanda haberleri yoktur.

4
0
yanıtYanıtla
Fatih Es:

eskişehir ve istanbuldan başka işçinin hakkini arayan yok

0
0
yanıtYanıtla
Fatih Es:

İzinli bir eylemdi son dakika taş koydunuz bravo size.

0
0
yanıtYanıtla
yakisikli genc:

Sayenizde alınan zam ortada sayın sendika başkanları herşeye yüzde ellinin üzerinde devamlı zam gelirken memur maaşlarıyla aynı olan maaşlar memur maaşlarının yarısına kadar düşmüş sıkılmadan bunu başarı gibi anlatmanizi hayretler içinde izlemekteyiz.koltuk kaybetme korkunuz yüzünden sendika üyelerinizi sefil bıraktınız.istifa edin yapabilecek birileri gelsin .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title