Haberler

Tuğba Altıntop Cam Üfleyerek Moral Buldu

Dha DIŞ HABER- Tuğba Altıntop cam üfleyerek moral buldu RAFET El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop, Kopenhag'da düzenlenen Anadolu Kültür Günleri etkinliğinde sahne aldı.

Dha DIŞ HABER- Tuğba Altıntop cam üfleyerek moral buldu

RAFET El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop, Kopenhag'da düzenlenen Anadolu Kültür Günleri etkinliğinde sahne aldı. Plaket sunumu sırasında sunuculuk yapan Tuğba Altıntop, şarkılarını playback söylerken ses düzenindeki aksilik nedeniyle konseri yarım kaldı. Müziği kestirerek, birkaç şarkıyı müziksiz seslendiren Tuğba Altıntop, etkinlik için Türkiye'den gelen cam, oltu taşı ve ebru sanatçıların kendisini standlarına davet etmesi ile moral buldu. Tuğba Altıntop, önce cam üfledi, cam içine kızlarının ismini yazdırdı, ardından oltu taşından yapılan kolye kendisine hediye edildi. Ebru sanatçısı da kendisine ipek eşarp yapınca morali düzelen Tuğba Altıntop, elindeki cep telefonu ve kolundaki kameralı saat ile görüntüler aldı, sosyal paylaşım sitelerinde hayranlarıyla paylaşmak üzere görüntüler çekti. Tuğba Antıntop DHA'ya yaptığı açıklamada 'İlk defa Kopenhag'a geldiğim ve birbirinden değerli arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum. Ebru eşarbım oldu. Bugüne kadar hiç olmamıştı. Turkuaz renkli olan çantamda. Cam üfledim kızlarımın adını yazdırdım, oltu taşından bir kolye aldım. Çok mutluyum. Playback yapmayı zaten çok sevmiyorum. Ses düzeni kötü olunca kapattırıp kendi sesimle şarkı söyledim. Canlı orkestra olsa, saatlerce söyleyebilirim. Buraya tekrar geleceğim. İnsanları çok çok güler yüzlü, sıcak çok sevdim. Gelip birkaç eve misafir olmak, onların yaptığı bir şeyleri yemek isterim. Buranın asıl tadı öyle tadı çıkar' dedi. Altıntop hayranlarıyla da pozlar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuğba Altıntop Kopenhag Türkiye Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title