Haberler

TRT 1 Gündüz Kuşağı Yine Dopdolu!

Güncelleme:

"Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

Hukuksal Konular İyi Fikir'de!

29 Mart 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Avukat Afet Gülen Büberci, hukuksal konularda merak edilen soruları cevaplayacak. Ayrıca, Jüriliğini Ayşem Eker'in yapacağı Aşçı Muhittin Kaplan, Yemek Ustası Nuray Köse ve Birsen Egi'nin yarışmacı olacağı bir yemek yarışması gerçekleşecek İyi Fikir 29 Mart Çarşamba günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Atılmaya Yüz Tutmuş Eşyalar, El Emeği Ustası Hanımların Elinde Hayat Buluyor!
29 Mart 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan El emeği programı, İstanbul Bahçelievler'de yaşayan Nermin Hanım'ın evine konuk oluyor. Yaşadığı zor dönemlerin ardından evinde bir değişiklik isteyen Nermin Hanım, el emeği ekibine başvurdu.

Bundan böyle hafta içi her gün saat 11.30'da ekrana gelecek olan 'El Emeği'nde işin uzmanı İç Mimar Selin Yantur ve El Emeği Ustası Hanımlar atılmaya yüz tutmuş eşyalara yeniden hayat verecek, evleri onaracak, eski eşyaları yeniden değerlendirerek evleri baştan aşağı yenileyecek.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

29 Mart 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, Ayfer'in Meltem ve Hasan'ın evine girmeye çalışırken, kilitli kapı ile karşılaşması ile başlıyor. Kendi anahtarı ile kapıyı açmayı başaramayan Ayfer'in bu duruma tepkisi ne olacak? evde bunalan Meltem'in kısa süreliğine dışarı çıkması, büyük bir krize sebep oluyor. Evde yalnız kalan Necdet'in yere düşmesi ve Ayfer tarafından yerde bulunmasının ardından yaşanan tartışmada, Ayfer'in haksız olduğu ortaya çıkıyor. Ayfer'i haksız çıkartmayı başaran meltem, ilk kez Hasan'ın desteğini alıyor. Ayfer, arkadaşı Melahat ile Necdet'e hasta ziyaretine geliyor. Ayfer ve Melahat'ın hasta ziyareti sırasında durmadan Meltem'i eleştirmesi, Meltem'i gözyaşlarına boğuyor. Meltem'in durumunu gören Hasan, ablası ve Melahat'a sert bir tepki gösteriyor. Hasan'ın tutumuna şaşıran Ayfer, büyük bir yıkım yaşıyor. Aile danışmanı Zafer Akıncı, gün sonunda yaptığı görüşmeden, Ayfer'in öfkesinin sebebini buluyor ve sorunu çözmek için farklı uygulamalar yapıyor.

Hafta içi her gün saat 13.00'de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı'nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Ana Kuzusu'nda Yarışma Heyecanı Devam Ediyor!
Ana Kuzusu'nun 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanacak bölümünde Buket Uçar, bazlama yapacak. Kader Sarı, el işi görevinde ceket astarını tamir edecek. Özge Topcuoğlu, doğal temizlik ürünleri kullanarak elde bulaşık yıkayacak. Zeynep Kızıltan ise yorganları toplayarak hurca yerleştirecek.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 14.50'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 128. Bölümünde Neler Olacak?
'Adını Sen Koy' 29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 17.00'de 138. bölümü ile ekrana gelecek. Mert'in Zehra ve Ömer'in arasındaki sorunları düzeltmek için uyguladığı yöntem ikilinin kendileriyle yüzleşmelerine neden olur. Zehra'nın her ne kadar Ömer'e kızgınlığı hala geçmese de kendine bile itiraf edemediği duyguları yüzünden fazlasıyla zor zamanlar yaşar. Adeta kendi duygularından kaçmaya çalışır. Bütün çabalarına rağmen gizlediği duygular artık su üstüne çıkar. Zehra artık kendi kalbiyle kovalamaca oynuyor gibidir. Konakta olan bitenin yanı sıra Hilmi Yılmaz tehlikesi de gittikçe daha da büyür. Oğlunu Ömer'den koparmak isteyen Hilmi artık çok daha ciddi adımlar atmaya karar verir. Hilmi Yılmaz'ın öfkesi artık pusuda beklemektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halit Yerebakan Ece Erken İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title