Haberler

Traktöre Hgs İhlali Cezası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Traktör ile sahibinin görüntüsü - İsmail Bozkurt'un konuşması Kütahya'daki traktöre HGS ihlali cezası- Domaniç ilçesinde bir çiftçiye İstanbul'da traktörüyle HGS ihlali yaptığı gerekçesiyle 261 lira 25 kuruş ceza kesildi Kütahya'nın Domaniç ilçesinde bir çiftçiye, İstanbul'da traktörleriyle Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) ihlal ettiği gerekçesiyle para cezası gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Traktör ile sahibinin görüntüsü - İsmail Bozkurt'un konuşması Kütahya'daki traktöre HGS ihlali cezası- Domaniç ilçesinde bir çiftçiye İstanbul'da traktörüyle HGS ihlali yaptığı gerekçesiyle 261 lira 25 kuruş ceza kesildi Kütahya'nın Domaniç ilçesinde bir çiftçiye, İstanbul'da traktörleriyle Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) ihlal ettiği gerekçesiyle para cezası gönderildi.İlçeye bağlı Erikli köyünde yaşayan İsmail Bozkurt (33), AA muhabirine yaptığı açıklamada, üç yıl önce satın aldığı ve tarlada kullandığı 43 VD 559 plakalı traktörüne, farklı tarihlerde İstanbul'da HGS'yi ihlal ettiği gerekçesiyle 261 lira 25 kuruş ceza gönderildiğini bildirdi. Bugüne kadar traktörüyle ilçe sınırları dışına hiç çıkmadığını anlatan Bozkurt, "Gelen cezada, İstanbul'da Mahmutbey-Edirne otoyolunda ve Ispartakule'de HGS'yi ihlal ettiğim belirtiliyor. İlçe sınırları dışına dahi çıkmadığım traktörüme bu şekilde ceza gelmesine çok şaşırdım. Bu traktörü çiftçilikte kullanıyoruz. İstanbul'un yollarını bile bilmiyorum" dedi. Bozkurt, cezanın iptali için resmi gerekli yasal işlemleri yaptığını da belirterek, mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Bozkurt İstanbul Domaniç Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title