Haberler

Traktör Arena Yarışması Birincisine Başak Traktör Verildi

Başak Traktör ana sponsorluğunda Bereket Tv tarafından düzenlenen traktör yarışmasını kazanan Tokatlı Ahmet Tarık Oral, traktörü eşi Ahu Oral'a armağan etti.

Başak Traktör ana sponsorluğunda Bereket Tv tarafından düzenlenen traktör yarışmasını kazanan Tokatlı Ahmet Tarık Oral, traktörü eşi Ahu Oral'a armağan etti.

Türkiye'nin dört bir yanından binlerce çiftçinin başvurduğu yarışma, her bölgeden seçilen toplam 200 çiftçinin katılımı ile gerçekleştirildi. 19 Mayıs 2018'de başlayan ve üç kulvarda tamamlanan yarışmada Edirneli Hayati Yazıcıoğlu ve Tokatlı Ahmet Tarık Oral finale kaldı.

Kazanan SMS oylarıyla belirlendi

Kasım ayında düzenlenen final yarışmasında, Traktör Arena yarışmasının kazananı 81 ilden gelen SMS oylarıyla belirlendi. En çok oyu alan finalist Ahmet Tarık Oral, Traktör Arena yarışmasını kazanan isim oldu.

Ödül tokat'ta teslim edildi

Üç kuşaktır çiftçilik yapan 25 yaşındaki Ahmet Tarık Oral'a ödülü Tokat'ın Zile ilçesi Temecük Köyünde takdim edildi. Başak Traktör'ün 2075S Plus modelinin ödül olarak verildiği yarışmada, Tokatlı çiftçi Ahmet Tarık Oral, traktörü, başarısında önemli payı bulunduğunu belirttiği eşi, 2 ve 3 yaşındaki çocuklarının annesi Ahu Oral'a takdim etti.

Yarışmayı kazanmasında beş yıl önce evlendiği eşi Ahu Oral'ın büyük payı bulunduğunu kaydeden Ahmet Tarık Oral, "Eşimin desteği olmasaydı kazanamazdım. Onun varlığı ve desteği beni motive eden en büyük etkendi. Bu sebeple ödülü eşime armağan ediyorum. Traktörün ruhsatı eşimin üzerine çıkacak" dedi.

"Yarışmayı genç bir çiftçinin kazanması güzel bir duygu"

Tokatlı genç çiftçiye 2075S Plus modeli Başak Traktörü teslim eden Başak Traktör Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Bayramoğlu, "Bu yarışmayı genç bir çiftçinin kazanması çok güzel bir duygu. Babasından teslim aldığı bu mesleği çocukluğundan beri yapan Ahmet Tarık Oral'ı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başak Traktör Ahmet Tarık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title