Haberler

Trabzon'da Rampa Yolda 23 Nisan Kutlaması

Trabzon'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu kez binalar arasında ve rampa bir yolda düzenlenen törenle kutlandı.

Trabzon'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu kez binalar arasında ve rampa bir yolda düzenlenen törenle kutlandı.

Daha önce Avni Aker Stadı'nda büyük kalabalıkların katılımıyla yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, yeni düzenlemenin ardından bu kez mahalle arasına alındı. 2 Nolu Beşirli Mahallesi, Nurettin Doğan Caddesi üzerinde, İMKB İlköğretim Okulu önündeki rampa yolda, apartmanlarla çevrelenmiş bir alanda düzenlenen kutlama törenine Vali Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören alanının yokuş yolunda, protokol tribünü önünde folklör gösterisi sergileyen öğrenciler zor anlar yaşadı. Kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesinin ardından tören, 908 ve 924 nolu sokaklar arasında protokol, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla yapılan yürüyüşle sona erdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Avni Aker Stadı 23 Nisan Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title