Haberler

Tosya Kaymakamı Teog'da Tüm Soruları Doğru Yanıtlayan Yasin'e Ödül Verdi

Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Kastamonu Tosyalı Yasin Uğurlu, Kaymakam Yusuf Cıbır tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Kastamonu Tosyalı Yasin Uğurlu, Kaymakam Yusuf Cıbır tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

14-15 Mayıs tarihlerinde yapılan sınavın 2'nci bölümünde soruların tümünü doğru yanıtlayan 8'inci sınıf öğrencisi Yasin Uğurlu, annesi Hatice, babası Süleyman Uğurlu ve okul idarecileriyle birlikte Kaymakam Yusuf Cıbır'ı makamında ziyaret etti. Yasin Uğurlu, ders çalışmayı çok sevdiğini söyleyerek, "Ben her zaman öğretmenlerimi çok iyi dinledim. Başarımda öğretmenlerimin ve arkadaşlarımın emeği çok" dedi. Yasin Uğurlu, vatanına ve milletine hayırlı bir birey olarak ülkesine hizmet etmek istediğini söyledi.

Kaymakam Yusuf Cıbır, Yasin Uğurlu'yu tebrik ederek çeyrek altın hediye etti. Kaymakam Cıbır, "Başarının sırrı çok çalışmaktan ziyade planlı, programlı çalışmakta. Bu başarılı öğrencimiz gelecekte devletimizin en önemli noktalarında görevlerini layığıyla yürütecektir. Başarısıyla şimdiden tüm öğrencilere de örnek olmuştur" dedi.

- Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Uğurlu Yusuf Cıbır Kastamonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title