Haberler

Torku Selçuk Destek Turlarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Konya bürokrasisi ve meslek odalarına yaptığı destek turlarına hız kesmeden devam ediyor.

Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yunus Derebağ, İkinci Başkan İbrahim Çınar, Asbaşkan Kerem Öten Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır Dilek ve Ahmet Oğuz Yiğit'in katılımlarıyla Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Musa Özcan ve Konya Barosu Başkanı Fevzi Kayacan'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Emniyet Müdürü Namal ve Baro Başkanı Kayacan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımına Beko Basketbol ligine çıkma yolunda başarılar dilediler. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımsı Musa Özcan da Selçuk Üniversitesi olarak takımlarının her zaman yanlarında olduklarını ve ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söylerken özveriyle çalıştıklarını bildiği Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulunu üyelerini tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Üniversitesi Hüseyin Namal Musa Özcan Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title