Haberler

Top Cambazı Sinan İki Rekor İçin Ter Dökecek

Top cambazı Sinan iki rekor için ter dökecekAlmanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan ve top sektirme alanında kırdığı 4 rekorla Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran top cambazı Sinan Öztürk (33), perşembe günü iki rekor daha için ter dökecek.

Top cambazı Sinan iki rekor için ter dökecek

Almanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan ve top sektirme alanında kırdığı 4 rekorla Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran top cambazı Sinan Öztürk (33), perşembe günü iki rekor daha için ter dökecek.

Almanya'nın Hamburg kentinde Guinness Dünya Rekorlar Kitabı hakemlerinin karşısına çıkacak olan Öztürk, kafada top döndürme ve topukta top sektirme dallarında rekor kırmaya çalışacak.

DÜNYA ŞAMPİYONUYLA KAPIŞACAK

Şimdiye kadar dört kez rekorlar kitabına giren ve büyük bir başarıya imza atan Sinan Öztürk, perşembe günü top sektirme alanında dünya şampiyonu İngiliz John Franworth ile karşılaşacak. Öztürk, rakibiyle futbol topuyla topukta top sektirme yarışına girecek. Her iki cambaz bir dakika içinde topukta 154'ün üzerinde top sektirmeye çalışacak. Bu alanda rekor 154 ile John Franworth'te bulunuyor. 2009 yılından beri top sektirme sporuyla uğraşan Sinan Öztürk, bireysel dalda ise 19.96 saniye olan kafada top çevirme rekorunu kırmaya çalışacak.

DENEMELERDE HER İKİ REKORU DA KIRDI

Rekorlar kitabındaki rekor sayısını 4'ten 6'ya çıkarmayı hedeflediğini, bu nedenle aylardır sıkı bir çalışma içinde olduğunu dile getiren Öztürk, Şimdiye kadar dört kez Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na ismimi yazmayı başardım. Hedefim iki rekor daha kırarak bu sayıyı 6'a çıkartmak. Birinci denemem bir dakika içinde topukta topu 154'ün üzerinde sektirmek olacak. İkinci denemem ise dönen topu kafamda 19 saniyenin üzerinde tutmak olacak. Çalışmalarımda her iki rekoru da rahatlıkla geçiyorum. İnşallah rekor günüde başarırım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Delmenhorst Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title