Haberler

Tomtom Desıgnhood Lansman Daveti

Güncelleme:

Kendine özgü dokusuyla sokağın enerjisinden ilham alan ve kültürle yoğrulan İstanbul'un en özel bölgelerinden biri olan Tomtom Mahallesi, "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliği ile renkleniyor.

"Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliği, Türkiye'nin Ödeme Yöntemi Troy'un ana sponsorluğunda sanat, tasarım ve alışverişi "Kendini İzle" temasıyla buluşturmak üzere açıldı. 100 tasarımcı, 50 sanatçı, 50 konuşmacı, 5 mekan ile 26 atölye, söyleşi ve canlı performansların gerçekleşeceği etkinliğin açılışı Tomtom Design Management İcra Kurulu üyeleri Hakan Kodal, Bahar Korçan, Serra Arıkök, Ayşegül Temel ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan katılımı ile gerçekleşti.

Aynı gece Tomtom Mahallesi'nin sanatsal dönüşümüne katkı sağlayacak yepyeni bir bir proje olan Tomtom Designhood ve Ağa Han Mimarlık Ödülü sahibi Han Tümertekin'in avlulu ve sıradışı mimarisi ile mahalleye imza atacak projesinin tanıtımı da yapıldı. Tomtom Design Management İcra Kurulu üyeleri Hakan Kodal, Bahar Korçan, Serra Arıkök ve Ayşegül Temel ile birlikte Krea Sirius Gayrimenkul ortakları Ecmel Ayral ve Zafer Ergüven'in de ev sahipliğindeki gece Tomtom Kırmızı'da gerçekleşti.

Ece Göksu Quartet'in canlı müziği eşliğinde muhteşem bir gecenin yaşandığı özel davete Ahmet-Ayşegül Hotiç, Tilda-Erol Tezman, Elif Zor-Zafer Ergüven, Zeynep-Nilgün Dereli, Yurdal Sert, Mustafa Taviloğlu, Erkut-Nilgün Yucaoğlu gibi cemiyet hayatından pek çok tanınmış isim ve ünlü tasarımcılar katıldı.

Tomtom Gardens, Tomtom Kırmızı ve Tomtom Corners'ı kapsayan ve uluslararası arenada tanınan bir tasarım mahallesi olma yolunda ilerleyen Tomtom Designhood'da yılın 12 ayında farklı temalarda etkinliklere ev sahibi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşegül Temel Bahar Korçan Hakan Kodal Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title