Haberler

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ne 7 bin 500 kişilik cami

Güncelleme:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ne yapılması planlanan 7 bin 500 kişilik caminin inşaatı hafriyat çalışması ile başlatıldı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ne yapılması planlanan 7 bin 500 kişilik caminin inşaatı hafriyat çalışması ile başlatıldı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesinde yapılması planlanan Mehmet Emin Saraç Camii ve Kültür Merkezi İnşaatına start verildi. Törende konuşma yapan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, caminin 7 bin 500 kişi kapasiteli ve 3 katlı olacağını belirtti. Caminin kot altında kalan 2 katının öğrencilerin sağlık, sosyal, kültür ve diğer faaliyetleri için kullanılacağını belirten Rektör Şahin, kot üzerinde kalan kısmın ise namaz kılınacak kısmı oluşturacağını ifade ederek, "2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan caminin temel atma törenini yakın süre içinde gerçekleşeceğiz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu tarafından dua okundu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gaziosmanpaşa Emin Saraç Tokat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title