Haberler

Tofaş Basketbol Takımı Vıaland Avm'de İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

VIALAND AVM bünyesine hizmet veren VIALAND Sportive mağazası, basketbolumuzun en prestijli takımlarından TOFAŞ'ın oyuncularını ağırladı.

En büyük Sportive mağazalarından biri olan VIALAND Sportive mağazasında gerçekleştirilen imza gününde, basketbolun yıldız isimleri hayranlarıyla bir araya geldi.

Tofaş Spor Kulübü'nün, Sportive ile gerçekleştirdiği malzeme sponsorluğu anlaşmasının imza töreninin de yapıldığı etkinliğe; Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, A Takım Antrenörü Ahmet Çakı, Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş ve takım oyuncularından Serhat Çetin, Evren Büker, Marcus Denmon ile Sportive Genel Müdürü Murat Erdoğan, Pazarlama Direktörü Emrah Yamaç ve Takım Sporları Yöneticisi Serkan Dinlemez katıldı.

VIALAND AVM'deki Sportive mağazasında Tofaş Basketbol Takımı'nın sevilen oyuncularını gören ziyaretçiler önce tatlı bir şaşkınlık yaşadı. Bu güzel sürpriz karşısında mutluluklarını da gizleyemeyen spor meraklıları, daha sonra basketbolculardan imza almak için uzun kuyruklar oluşturdular. Sıcak ve sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlüne bir kez daha taht kuran Tofaş Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncuları, ziyaretçilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serhat Çetin Ahmet Çakı Efe Aydan Tofaş Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title