Haberler

Tiyatroadam Bu Hafta İki Oyunla İki Yakada...

Güncelleme:

11. sezonuna giren Tiyatroadam, Duşan Kovaçeviç'in kara mizah tarzında kaleme aldığı, Emrah Eren'in yönettiği, Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk'ün oynadığı "İntiharın Genel Provası" oyunu ile her Salı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde saat 20:30'da tiyatroseverlerle buluşacak.

Bu alaycı ve sarsıcı sistem eleştirisinin dekor ve kostüm tasarımında Barış Dinçel, ışık tasarımında Yakup Çartık koreografisinde Gizem Erdem, müziklerinde ise Tevfik Kulak var.
Seyirciyi ilginç bir maceraya sürükleyen ve şaşırtıcı finaliyle dikkat çeken "İntiharın Genel Provası" ayrıca 5-12-19-26 Aralık (Her Salı), Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde olacak.

02 Aralık Cumartesi 20:30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 07 Aralık Perşembe 20:00'da Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde ve 18 Aralık Pazartesi 20:00'da İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, 24 Aralık Pazar 20.00'da Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu'nda olacak. Oyunun biletlerini ilgili sahnelerin gişelerinden veya Biletix'ten alabilirsiniz.

Tiyatroadam'ın yüksek performansıyla, Can Yücel'in kendine has, eşsiz Türkçesi, Ümit Aydoğdu'nun dinamik, modern rejisiyle sahnelenen, temposu hiç düşmeyen, soluk soluğa bir Brecht masalı "Kafkas Tebeşir Dairesi"nin oyuncu kadrosunda Baransel Gürsoy, Deniz Özmen, Ediz Akşehir, Esra Şengünalp, Gökhan Azlağ, Pelin Bölükbaş, Rana Büyükyılmaz ve Serdar Akülker, hareket düzeninde Gizem Erdem, ışık tasarımında ise Yakup Çartık yer alıyor.

İzleyenleri soluk soluğa bir kovalamacanın, heyecanlı bir serüvenin içine çeken "Kafkas Tebeşir Dairesi", bu Çarşamba ve hafaya Çarşamba 20:30'da Baba Sahne'de olacak. Ayrıca 1 Aralık Cuma 20:30'da Kocamustafapaşa Çevre Tiyatroasu'nda, 10 Aralık Pazar 18:00'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde, 14 Aralık Perşembe 20:30'da Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda, 15 Aralık Cuma 20:30'da Mersin Yenişehir Kültür Merkezi Barış Salonu'nda,16 Aralık Cumartesi 20:30'da Kozyatağı Kültür Merkezi Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü Salonu'nda, 23 Aralık Cumartesi 20:30'da Akatlar Kültür Merkezi'nde, 20 ve 27 Aralık Çarşamba 20:30'da Baba Sahne'de olacak. Oyunun biletlerini ilgili sahnelerin gişelerinden babasahne.com'dan veya Biletix'ten alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Dinçel Donald Trump Caddebostan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title