Haberler

''Tiyatro Keyfi ''bu hafta sonu ​Leyla Gencer Merkezinde

Güncelleme:

Topluluk bu gösterisini, Ekim ayında kaybettiğimiz Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nin Genel Sanat Yönetmeni Arda Aydoğan'a özel bir gösteri olarak ithaf ediyorlar.

19 Şubat Cuma 20.00'de Cahide Sonku Müzikal Melodram bu yeni yapımında yaşamıyla ve yaptıklarıyla bir döneme damgasını vurmuş ülkenin ilk kadın sinema yönetmeni ve yapımcısı, tiyatro ve sinemada dönemin büyük eserlerinin başrol oyuncusu Cahide Sonku'nun çalkantılı, sarsıcı öyküsünü müzikal melodram tarzında sahneye koyuyor.

Topluluk bu yeni yapımında yaşamıyla ve yaptıklarıyla bir döneme damgasını vurmuş ülkenin ilk kadın sinema yönetmeni ve yapımcısı, tiyatro ve sinemada dönemin büyük eserlerinin başrol oyuncusu Cahide Sonku'nun çalkantılı, sarsıcı öyküsünü müzikal melodram tarzında sahneye koyuyor. Gökhan Erarslan'ın yazdığı eseri Kemal Başar yönetiyor. Cahide Sonku'ya sahnede Nilüfer Açıkalın hayat veriyor. Eserin müzikleri Orhan Enes Kuzu, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, kostüm tasarımı ise Canan Göknil imzasını taşıyor. Bilet fiyatları 1. Kategori 50 TL, balkon 35 TL olup engelli izleyicilerimize ücretsizidir. 65 yaş üstü, öğrenci ve BAKKART sahiplerine %20, konservatuar öğrencelerine %50 indirim uygulanmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahide Sonku Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title