Haberler

Titanic'in Yıldızı 20 Yıl Sonra Canlandırdığı Karakteri Eleştirdi!

Güncelleme:

Titanic filmiyle uluslararası şöhret yakalayan Kate Winslet, filmde canlandırdığı Rose karakterini 20 yıl sonra eleştirdi: Sevgilisini ölüme terk etmesini affetmiyorum.

1997 yılında gösterime giren ve unutulmaz filmler arasında yer alan Titanic'in başrol oyuncusu Kate Winslet, katıldığı programda bir itirafta bulundu. Kanadalı yönetmen James Cameron'ın Titanic filmiyle uluslararası şöhret yakalayan İngiliz oyuncu Kate Winslet, filmde canlandırdığı Rose karakterini 20 yıl sonra eleştirdi.

"ROSE DA JAKE DE O ENKAZDAN KURTULABİLİRLERDİ"

Önceki gün ABD'li sohbet programı Jimmy Kimmel Şov'a katılan Winslet, filmin fanlarının "Rose da Jake de o enkaz parçasında kurtulabilirdi" yorumlarının hatırlatılması üzerine, "Biliyorum, evet her ikisi de kurtulabilirdi. Rose'un sevgilisini ölüme terk etmesini ben de affetmiyorum." dedi.

Bu sözler, salonda gülüşmelere ve alkışa yol açtı.

İlgili Haberler

100 YILA DAMGA VURAN KAZA

Titanic, 1912'de yapımı tamamlandığında dünyanın en büyük buharlı yolcu gemisiydi.
15 Nisan 1912 gecesi daha ilk seferinde bir buz dağına çarpmış ve yaklaşık 2 saat 40 dakika içinde Kuzey Atlantik'in buzlu sularına gömülmüştü.

Batışı 1.514 kişinin ölümüyle sonuçlandı ve dünya savaşları dışındaki en büyük deniz felaketlerinden biri olarak tarihe geçti.


NEDEN BATTI


Titanic`in batışının yol açtığı büyük can kaybı oranı birçok nedene bağlanmaktaydı ama zamanla öne çıkan gerçek, geminin herkese yetecek kadar filika taşımıyor olmasıydı. Titanic`in tam kapasitesi 3,547 kişi olmasına rağmen gemideki filikaların toplam kapasitesi 1,178 kişiydi. Ayrıca kaza sırasında kadınlara ve çocuklara öncelik tanındığı için toplamda ölen erkek sayısı da çok orantısızdı.

BATMAZ DENİLİYORDU

Titanic`te zamanında mevcut olan en ileri teknolojiler kullanılmıştı. Birçok insan tarafından "batmaz gemi" olduğuna inanılıyordu ve bu inanış batmadan önce bu şekilde tanımlanmış ve lanse edilmişti. Bu derece ileri teknoloji ve eğitimli mürettebata rağmen batması birçok insanı şoke etti. Medya Titanic'in ünlü kurbanları ve batışı ile ilgili efsaneleri sürekli gündeme getirmeye devam etti. Bu tartışmaların sonucu denizcilik kanunun değişmesi oldu.

Amerikan donanmasından emekli Robert Ballard'ın geminin enkazını 1985'de bulması Titanic'e olan ilgiyi artırdı ve bu ilgi günümüze kadar devam etti.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

James Cameron Jimmy Kimmel Kate Winslet Sinema Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

abdullah:

Kadın gerçekten de nankördür. Bu bir yaradılış gerçeğidir.

13
36
yanıtYanıtla
Manisa:

Sen bence cahiliye döneminden kalmissin

yanıt3
yanıt1
Türk gençMobil-IOS:

8 yasinda cinamasina götürdüler beni ozaman kücücük cocuk piskolojimi bozmustu bu Film lüften her filmi yasinda izleyin!

22
2
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

normal. . . kadın nankördür. . . öyle düşünmüyorsanız ya kadınsınız ya da henüz bir kadına sahip olmayan erkek. . .

7
15
yanıtYanıtla
Yozgat:

Kadınlar nankör değildir sadece felaket anında erkekler kadar soğukkanlı olamadığı için çoğu zaman doğru kararlar veremezler

16
3
yanıtYanıtla
Ceylin:

Kadın nankör diyen bazı yorumları okudum peki erkekler çok mu iyi sadık maalesef öyle bir ayrımcılık yok kadın erkek hiç farketmez için de nankörlük barındıran kadın olsun erkek olsun nankördür kadın diye yargılamayin

11
3
yanıtYanıtla
?:

saçmalamakta üstünüze yok

9
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BENİDE SEVDİĞİM ÖLÜME TERK ETTİ YAŞAYAN BİR ÖLÜYE DÖNÜŞTÜM

4
5
yanıtYanıtla
SALAK KARI.:

ADAM SOĞUKTAN ÖLDÜ TAHYAYA ÇIKSA NE OLACAK

5
2
yanıtYanıtla
faziiMobil-ANDROID:

muhteşem bir filmdi helal olsun insan izlerken sanki yaşıyor gibi o anları

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title