Haberler

Time Dergisi Ödül Töreni

ANKARA (İHA) – Time Dergisi’nin 11. Ödül Töreni’nde İhlas Haber Ajansı muhabiri Derya Yetim yılın en iyi parlamento muhabiri, TGRT Haber kameramanlarından Aziz Turan ise yılın en iyi kameramanı seçildi.

ANKARA (İHA) – Time Dergisi'nin 11. Ödül Töreni'nde İhlas Haber Ajansı muhabiri Derya Yetim yılın en iyi parlamento muhabiri, TGRT Haber kameramanlarından Aziz Turan ise yılın en iyi kameramanı seçildi.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye'de gündem oluşturan Time Dergisi'nin 11. Ödül Töreni Sürmeli Otel'de gerçekleşti. Time Dergisi'nin geleneksel hale getirdiği ödül töreni için okurlara gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirleri belirlendi.

Time Dergisi Haber Koordinatörü Mine Dinçer, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ödül töreninde Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirmek istedik" dedi.

YILIN DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ BÜLENT ARINÇ'IN OLDU

Yılın Devlet Adamı Ödülü'ne Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç layık görülürken, Yılın Başarılı Siyasetçisi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal seçildi.

Yılın başarılı bakanı ise Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu olurken, yılın başarılı Bakan Yardımcısı ise Çalışma Bakanı Yardımcısı Halil Etyemez oldu.

Yılın Milletvekilleri Ödülü'ne ise, Kahramanmaraş Milletvekili eski Meclis Başkanvekili Mehmet Sağlam, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Sözcüsü Vedat Demiröz, TBMM Başkanlık Üyesi Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş seçilerken, ödüllerini TBMM eski Başkan Vekili Mehmet Sağlam takdim etti.

Belediyecilik hizmetlerinde önemli başarılar sağlayan yılın Belediye Başkanları da unutulmadı. Başarılı olan Belediye Başkanları'ndan Armutalan Belediye Başkanı Muhammed Ünlü, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Afşin Belediye Başkanı Adem Yıldız ödüle layık görüldü. Belediye başkanlarına ödüllerini TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Kürkçü verdi.

TBMM çatısı altında başarılı görevler yapan danışmanlar da unutulmadı. Başbakanlık Müşaviri Birol Dok ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

Ülkemizin ekonomik yönden gelişmesi, güçlenmesi ve ilerlemesi için yoğun çaba sarf eden, Yılın Başarılı İşadamları Ödülü'ne Mersin MYK Yapı Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kızmaz, Özyapıcılar Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Korkmaz, Golden Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Akşahin, Gözmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Göze, ÇTS Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Süner layık görüldü.

Göstermiş oldukları objektif, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışları ile yılın başarılı basın mensupları arasında TGRT Haber Kameramanı Aziz Turan, TGRT Haber Müdürü Yusuf Ziya Orhan, İhlas Haber Ajansı Parlamento Muhabiri Derya Yetim ve TRT Avaz Koordinatörü Yüksel Değercan ödüle layık görüldü. Basın mensuplarına ödüllerini, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Aziz Turan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title