Haberler

The Face Aralık'ta Dizimax Entertainment HD'de Başlıyor

Güncelleme:

Genç ve güzel model adayları 'en iyi' olmak için moda dünyasının idolleri önünde yarışacak.

Birbirinden güzel genç kızların en iyi model olmak için mücadele ettiği The Face 18 – 27 Aralık tarihleri arasında, Digiturk 3. Kanalda yayınlanan Dizimax Entertainment HD'de ekranlara geliyor.

Digiturk 3 no'lu kanalda yayınlanan Dizimax Entertainment HD'de moda tutkunlarını ekran başına kilitleyecek yeni bir program başlıyor. Moda dünyasının ışıltılı ve eğlenceli görüntüsünün arka planında yaşanan gerçekleri, dünyaca ünlü modellerin podyuma çıkmadan önce nasıl hazırlandıklarını ve ne gibi zorluklara katlandıklarını gözler önüne seren The Face, yarışmacılar kadar, yarışmacılara koçluk yapan moda ikonları arasındaki rekabetle de izleyicilere heyecan verici ve eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Sunuculuğunu America's Next Top Model yarışmasının jüri üyesi olarak tanınan Nigel Barker'ın üstlendiği yarışmada, Naomi Campbell, Karolina Kurkova ve Coco Rocha gibi moda dünyasının dünyaca ünlü isimleri yarışmacılara koçluk yapıyor. Birbirinden güzel genç kızların model olmak için verdiği mücadeleyi izleyeceğimiz The Face'de Amerika'nın dört bir yanından gelen yarışmacılar, üç top model koçunun takımına girerek podyumda kalmak için çaba harcayacak. The Face'de koçların yarışmacılara verdiği tavsiyeler ve yönlendirmelerle modellerin yaşamındaki zorlukları ve moda dünyasının bilinmeyen yüzünü de izleyicilere gösterecek.

Yarışmada model adayları, Naomi Campbell, Karolina Kurkova ve Coco Rocha'nın liderlik ettiği üç gruba ayrılarak, onların tavsiyeleri doğrultusunda modellik konusundaki becerilerini geliştirmeye ve rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor. Yarışmacıların temel amacı kendileri için mücadele etmekten çok, kendilerini ve performanslarını acımasızca eleştiren koçlarını memnun edebilmek. Takımlar dönen podyumda yürüme gibi son derece zor ancak izleyenler için oldukça eğlenceli görevleri de yerine getiriyor.

Model olmayı hedefleyen genç kadınların idolü olan ve programda koçluk yaptığı yarışmacılara deneyimlerini aktaran Naomi Campbell programla ilgili düşüncelerini, "Yaratıcı şeyler ortaya çıkarmayı seviyorum. "The Face"in hem 'yaşama sadık' hem de üst düzey bir program olduğunu düşünüyorum. Benim bu işe başlarken annem dışında bir akıl hocam olmamıştı. Modellik yıllarımda öğrendiklerimi paylaştığım için mutluyum" şeklinde açıklıyor.

Cample, yarışmacıları bir forma sokmayı ve onlara temel bazı şeyleri aktarmaya çalıştıklarını söylüyor ve ekliyor: "Onlara Odaklanmayı, bir yöne doğru ilerlemeyi ve bazı adetleri öğretiyoruz. Müşteri içerideyken bir odaya nasıl gireceklerini, nasıl özgüvenli duracakları gibi bilgileri kazandırmaya çalışıyoruz. Ayrıca, model olarak yaşamlarında onlara yardımcı olacak ipuçları da veriyoruz. Kendilerini nasıl kabul ettireceklerini, kendilerine güvenmedikleri anlarda bile bunu nasıl saklayabileceklerini, diyetin, uyumanın ve dinlenmenin önemini, dedikodulara kulak asmamayı ve öğrenmenin sonunun olmadığını... Asla sırtınızı başarınıza yaslayıp "Ben artık oldum. Pratiğe veya notlarımı okumaya ihtiyacım yok" dememelisiniz. Kim ve ne başarmış olursanız olun, daima öğrenecek bir şeyiniz vardır"…

The Face, ilk bölümüyle 18 Aralık Çarşamba akşamından itibaren her akşam saat 20:00'da Dizimax Entertainment HD'de yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karolina Kurkova Naomi Campbell Digiturk Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title