Haberler

Terör Operasyonu: 8 Kişi Savcılığa Sevk Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Şüphelilerin hastaneye getirilişi ve adliyeye getirilişinden detaylar Elazığ'daki terör operasyonu Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan DBP İl Başkanı Koç, HDP Merkez İlçe Başkanı Çelik ve eski HDP İl Başkanı Güneş'in de aralarında bulunduğu 8 kişi, savcılığa sevk edildi Elazığ'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişi, savcılığa sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Şüphelilerin hastaneye getirilişi ve adliyeye getirilişinden detaylar Elazığ'daki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan DBP İl Başkanı Koç, HDP Merkez İlçe Başkanı Çelik ve eski HDP İl Başkanı Güneş'in de aralarında bulunduğu 8 kişi, savcılığa sevk edildi

Elazığ'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişi, savcılığa sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, iki gün önce terör örgütüne yönelik 8 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP Merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, eski HDP İl Başkanı Yunus Güneş ile 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde HDP'den Elazığ milletvekili adayı olan İbrahim Bingöl ve Türkan Bingöl'ün de bulunduğu 8 kişi emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa çıkarıldı.

Şüphelilerin savcılıkta ifadelerinin alınmasına başlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkan Bingöl Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title