Haberler

Temel İçgüdü 2 Filmi

Temel İçgüdü 2 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Temel İçgüdü 2 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Psikolojik gerilim Temel İçgüdü 2’de, çok satan cinayet romanı yazarı Catherine Tramell, San Francisco’dan Londra’ya taşındıktan sonra yine kendini kanunun yanlış tarafında bulur. Londra’lı suçlu psikiyatristi saygın Dr. Michael Glass, zirvedeki bir sporcunun ölümünü takiben, Scotland Yard dedektifi Roy Washburn tarafından Tramell’in psikiyatrik karakter profilini çıkarıp, değerlendirmesini yapmaya ikna edilir. Fiziksel olarak Trammell’in çekim alanına giren ve onun zekâsından etkilenen Glass, akıl hocası Dr. Milena Gardosh’ın tüm tavsiyelerine karşın, hızla Trammell’in yalan ağının ve baştan çıkarıcılığının içine çekilir. Tramell’in, Glass’in temel içgüdülerini keşfetmesiyle, Glass’la Tramell arasındaki mesleki sınırlar yok olur. En heyecanlı noktada Glass her ikisinin de hayatlarını ebediyen değiştirecek bir seçimle karşı karşıya kalırken, öldürücü bir fikir savaşı ortaya çıkar.

Yönetmen: Michael Caton-Jones

Senaryo: Joe Eszterhas, Henry Bean, Leora Barish

Oyuncular: Hugh Dancy, David Thewlis, Charlotte Rampling, David Morrissey, Sharon Stone

Filmin Türü: Gerilim, Polisiye,

Orijinal Adı: Basic Instinct 2: Risk Addiction

Yapımcı Firma: 20th Century Fox Australia

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: Almanya/İspnaya/İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 120 dk.

Resmi Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/basicinstinct2/index.html

Dağıtıcı Firma: UNP Filmcilik

Vizyon Tarihi: 31.03.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title