Haberler

Tek Hayali Kızı İçin Güneş Gören Bir Ev

Bir Kaza Sonucu Felç Olduktan Sonra Eşinin Terk Ettiği Zehra Bilecan, Kendisini Tekerlekli İskemleye Mahkum Eden Şoför ve Çalıştığı Şirket Aleyhine Başlattığı Hukuk Savaşını Sabırla ve Israrla Sürdürüyor.

Bir kaza sonucu felç olduktan sonra eşinin terk ettiği Zehra Bilecan, kendisini tekerlekli iskemleye mahkum eden şoför ve çalıştığı şirket aleyhine başlattığı hukuk savaşını sabırla ve ısrarla sürdürüyor.

BUGÜN 30 yaşında olan Zehra Bilecan, 6 yıl önce işten dönerken servis şoförünün hatasıyla meydana gelen trafik kazasından sonra felç oldu. Bu kazadan sonra ikinci eşi tarafından terk edilen genç kadın, şimdi rutubetli bodrum katında 12 yaşındaki kızı Selin ile yaşama mücadelesi veriyor. Zehra Bilecan’ın tek amacı, sürücüye açtığı tazminat davasını kazanmak ve bu para ile güneş gören bir ev satın almak. "Mutluluk artık bana çok uzak" diyor Zehra Bilecan. Ama ilkokula giden kızını mutlu görmek istiyor. Zehra Bilican, 13 yıl önce henüz 17 yaşındayken Gaziantep’teki ailesini kaybedince, İstanbul’daki dayısı tarafından görücü usulü ile evlendirildi. Ancak alkol alan eşinden şiddet gördü. Kızı Selin için dört yıl katlandı ilk eşine. Selin’in babasız büyütmemek için ikinci evliliğini yaptı. Bir pazarlama şirketinde çalışıyordu. 13 Mayıs 2002 günü iş dönüşünde, Zehra ve mesai arkadaşlarını taşıyan servis şoförü Fahri Üstünbaş, D-100 Karayolu’nun Kanlıdere Mevkii’nde aşırı hızlı kullandığı minibüsle hatalı sollama yapıp sol şeritteki bir TIR’a çarptı. Servistekilerden Müslüm Gündoğdu kaza yerinde hayatını kaybetti. Zehra Bilecen, iyileşmesi mümkün olmayacak şekilde felç oldu. 8’de 8 kusurlu olan şoför Fahri Üstünbaş, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Üstünbaş, 3 yıl hapis yattı. Zehra Bilecan, kendisini tekerlekli sandalye ile yaşamaya mahkûm ettikleri gerekçesiyle sürücü Fahri Üstünbaş ve çalıştığı şirket aleyhine tazminat davası açtı. Zehra Bilican, şoför ile şirketten istediği 80 bin YTL’yi kazanması halinde, güneş gören bir ev alıp, kızını okutmak istiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title