Haberler

Tek Dolunayda Yüzme Yarışı Geri Sayım

Güncelleme:

Bodrum'da 9. su düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında düzenlenecek Profilo Full Moon Meet, 28 Eylül'de gerçekleşecek.

28 – 30 Eylül tarihlerinde Bodrum'da, Muğla Valiliği'nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ile işbirliği ve koordinasyonu kapsamında, 9.su gerçekleştirilecek Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda Profilo, 5000 metre Profilo Dayanıklılık Yarı Maratonu ile birlikte Türkiye'de geçen yıl ilk kez gerçekleştirilen ve ülkemizin tek dolunayda yüzme yarışı olan Profilo Full Moon Meet'in ikincisine de destek veriyor.

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Bodrum'da dünyaca ünlü bir ismi de ağırlamaya hazırlanıyor. Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer, Profilo'nun davetlisi olarak, 28 Eylül'de gerçekleştirilecek 5000 metre Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu ile Türkiye'nin tek dolunay yüzme yarışı olan Profilo Full Moon Meet'e katılacak.

Bugüne kadar yüzme hayatında birçok başarıya imza atmış, ultra maraton yüzücüsü Bruwer, aynı zamanda 2013 yılından beri Swim for Hope adında bir oluşumun kurucusu olarak kanser hastası çocuklar yararına yüzüyor ve konuyla ilgili farkındalık yaratıyor. Sporcu kimliğinin yanısıra başarılı bir müzisyen olan ve Sterling EQ adlı enstrümantal bir pop rock grubu bulunan Carina Bruwer, 28 ve 29 Eylül gecelerinde yarışların gerçekleştirildiği Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'da konser verecek.

Bodrum'da gerçekleştirilecek 9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na 4. kez destek vermeleriyle ilgili konuşan Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin, yüzmenin tam anlamıyla dayanıklılık gerektiren bir spor dalı olduğunu vurgulayarak; "Yüzme, tıpkı bizim markamız gibi temelinde "dayanıklılık" kavramını taşıyan bir spor. Kuvvet ve kondisyon kadar dayanıklı olmak da bir o kadar önemli. Profilo olarak bu değerleri bir araya getiren Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na destek vermek ve spora dair toplumsal farkındalık ve katkı sağlamaktan çok mutluyuz. Bu yıl, Carina Bruwer gibi önemli bir sporcuyu, böyle dünyaca ünlü bir organizasyonda ağırlamak da bizim için ayrıca gurur verici.Böyle ünlü bir isimle kulaç atacak olan tüm yarışmacılara şimdiden başarılar diliyorum." dedi.devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Profilo Bodrum Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title