Haberler

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TÜRKSOY Heyetini Kabul Etti

Güncelleme:

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kurtulmuş, Türk dünyasını bir araya getiren, Türk kültürünü tanıtan kurumların önemli bir görev yürüttüğünü ifade etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev ve beraberindeki heyeti Meclis'te kabul etti.

TÜRKSOY'un kuruluşunun 30'uncu yıl dönümünü tebrik eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Dünyası'nı bir araya getiren, Türk kültürünü tanıtan kurumların önemli bir görev yürüttüğünü ifade etti. Türk Dünyası'nın kendi arasında iş birliğini artırmasının dünya barışı için de bir imkan ve fırsat olduğunu belirten Kurtulmuş, Türk kültürünün tanıtımı konusunda TBMM olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

TÜRKSOY Genel Sekreteri Raev ise kabulü için teşekkür ettiği TBMM Başkanı Kurtulmuş'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kabulde, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf da yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan Kurtulmuş Kültür Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title